Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Ritsu Doan

Deze normale topic is open en bestaat uit 8 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8

Is verkoopbaar want nuttig voor een middenmoter of laagvlieger in een iets sterkere competitie waar ze zijn salaris kunnen betalen. Niet echt bruikbaar voor PSV, want mist vermogen/wil om snel te combineren. Te eenzijdig in wat ie aanvallend doet voor ons, te vaak gevaarlijk balverlies. Verkopen, verkopen, verkopen.

 

+1/-0

Op de vorige pagina werd het eigenlijk al precies goed gezegd; van de groep spelers nr 12 tot 30 wordt het zaak om te verkopen want die spelers komen nooit allemaal aan bod. Dan kun je kiezen om de minste van de hand te doen of diegene die het meeste opbrengen. Als Mauro hetzelfde kan brengen als Doan maar Doan wel een stukje beter is dan kun je beter Doan verkopen om weer een potje te genereren om later te kunnen investeren in pure kwaliteit.

Als hij op de Olympische Spelen een goaltje mee pikt dan zou hij best wel eens meer kunnen opbrengen dan die 5 miljoen. Als hij het echt goed doet en PSV verkoopt Ihattaren dan zou je er ook voor kunnen kiezen hem er voorlopig bij te houden.

 

+1/-0

Doan is gewoon een goede speler. Ik zie hem het liefst bij PSV, maar anders moet je er gewoon echt meer geld voor krijgen dat wat we betaald hebben, hij heeft er nu een goed seizoen opzitten in de Bundesliga en is nog jong, moet echt minimaal 10 miljoen zijn eigenlijk.

 

+2/-0

Ik vind ook wel dat ze hem iets te makkelijk hebben afgeschreven, gezien die optie tot koop en de hoogte daarvan.

 

+1/-0

Zojuist begonnen in een vergelijkbare rol met zijn rol zoals die bij PSV zal worden denk ik. Is het nog ergens te volgen?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 22 juli 2021 om 13:03:

Zojuist begonnen in een vergelijkbare rol met zijn rol zoals die bij PSV zal worden denk ik. Is het nog ergens te volgen?Oja, natuurlijk, die doet mee! Leuk om te volgen (als het te zien is).

 

+1/-0

Hij heeft zo te zien meegedaan, geel gepakt en met 1-0 gewonnen van Zuid-Afrika, maar dat is zo'n beetje alles wat er te vinden is. :\(

 

+1/-0

Zolang ze door gaan komen ze vanzelf tegen de Duitsland/Brazilië teams en dan kan ie mooi laten zien wat ie waard is.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

tijn0 schreef op 22 juli 2021 om 14:34:

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 22 juli 2021 om 13:03:

Zojuist begonnen in een vergelijkbare rol met zijn rol zoals die bij PSV zal worden denk ik. Is het nog ergens te volgen?Oja, natuurlijk, die doet mee! Leuk om te volgen (als het te zien is).Via Discovery+ kun je alle sporten volledig zien. Voor 6 euro per maand kun je alles live zien en ook volledig terugkijken.

 

+1/-0

Assist en een goal (pingel) vandaag. Geen slechte beurt!

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 8 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8

PSV Forum » Spelers » Ritsu Doan