Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Mauro Jr.

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Nou, die vraag is dus ook beantwoord...........telkens als je denkt dsat het niet minder kan, slagen ze daar toch weer in.

 

+1/-0

Nou, die vraag is dus ook beantwoord...........telkens als je denkt dat het niet minder kan, slagen ze daar toch weer in.

 

+1/-0

Ik denk dat die wedstrijden op rechtsback hem ook een betere linksback maken. Ik heb er inmiddels heel veel vertrouwen in want hij heeft alles wat een back moet hebben en op links heeft hij aanvallend ook nog meer mogelijkheden. Daarnaast is Max zo ver teruggevallen dat het niet eens meer een vraagstuk is wie onze linksback wordt aankomend seizoen.

 

+2/-0

Mauro gisteren , wederom ,een van de weinige lichtpuntjes. Doet "gewoon" zijn ding en straalt spelplezier uit.

 

+1/-0

Hadden we maar 11 spelers die de inzet en het enthousiasme van Mauro hadden. Al een aantal weken achtereen dé uitblinker in ons elftal. Heel knap en mooi om te zien.

 

+1/-0

Sowieso hebben de Latino's Guti en Mauro ook iets toegevoegd aan het team. Ik ben ook met Guti blij maar die zit echt aan zijn top en ik geloof dat Mauro nog belangrijker kan worden. Vinicius/Romero ipv Zahavi gaat ons ook echt enorm helpen.

 

+1/-0

Niet normaal, hoe goed hij de laatste tijd is. Zal dat zijn standaard kunnen worden?

 

+1/-0

Waarom niet? Vertrouwen doet een mens goed :)

 

+1/-0

Erg onder de indruk van hem. Je hoeft nu niet eens meer een rechtsback te kopen, volgend jaar. En als Oppergard een beetje kan ballen en ontwikkelt, zit die flank ook wel goed.

 

+1/-0

En dus weer geblesseerd. Het zit Mauro ook niet mee.....Beterschap!!!

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

PSV Forum » Spelers » Mauro Jr.