Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Philipp Max

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Toch de complimenten voor onze scouting/TD voor het binnen hengelen van deze speler. Ik vond Rodriguez al een geweldige aankoop maar Max lijkt voor de langere termijn beter te zijn.

Zijn kwaliteiten zijn natuurlijk al meteen duidelijk na een paar wedstrijden maar er valt ook nog te verbeteren denk ik.

+ Zijn voorzetten waren heel sterk, als je ze er zo in pompt en je hebt altijd 4 man in de 16 dan komen die assists aan de lopende band.

+ De ruimtes op de linkerflank zijn prima te bespelen voor hem in aanvallend opzicht. Hij is een echt motor en blijft gaan. Zelfs in de 93e minuut kan hij een beslissende assist afleveren.

- Verdedigend vond ik het nog een beetje twijfelachtig. Zeker toen Bruma erin kwam vond ik het duo Max-Bruma niet echt lekker ogen. Dit komt natuurlijk door Bruma maar toch vond ik dat Max defensief een paar keer niet goed stond. Ik denk dat hij ook meer een winger is zoals Angelino en wat minder een echte verdediger. In NL kom je hier wel mee weg denk ik.

 

+1/-0

Ik denk dat het verdedigend ook wel oké is, maar dat hij nog wat moet wennen. De verdediging oogt in zijn geheel nog zoekende. Er is geen leiding, zeker niet in het centrum, waar Boscagli nog wat weifelend opereert en gisteren weer de stervende zwaan inzette toen hij verkeerd zat. Dus wennen en een baas centraal achterin zal ook defensief spel Max ten goede komen.

 

+1/-0

Tot nu toe prima speler hoor :)

 

+1/-0

Goed zoekwerk heeft tijd nodig blijkbaar, we hebben lang moeten wachten maar we hebben een linksback :)

Ga er maar alvast 1 zoeken voor volgend jaar.

 

+1/-0

Dat is het probleem ja. We hebben er nu 3 op rij, maar ze blijven nooit lang.

 

+1/-0

In tegenstelling tot Angelino en Rodriguez zal Max zoveel opleveren dat het het zoeken makkelijker maakt.

 

+1/-0

Nog 2 spelers van dit niveau erbij en PSV doet mee aan de titelstrijd.

 

+1/-0

Ik begrijp niet waarom dat deze speler naar PSV/eredivisie is gekomen. Wat zou hij van het niveau en ook van zijn teamgenoten vinden?

 

+1/-0

Ik denk dat hij iig niet met Bruma praat.

 

+2/-0

Nog nergens een update met een verwachtingspatroon betreffende de blessure van Max.
Hopelijk valt het mee, en hoeven we hem alleen tegen Fortuna Sittard te missen. Bovendien komt er een interlandbreak aan.
Viergever viel overigens prima in gisterenavond. Zelfs enkele rushes langs de zijlijn.

 

+1/-0

Opgeroepen voor Duitsland. Heel mooi voor hem, en ik gun het hem ook enorm. Wel beetje dubbele gevoelens gezien zijn belasting de afgelopen weken. Maar goed, opgeroepen worden is nog niet hetzelfde als spelen.

 

+1/-0

Tjah, hij zal geen 3 wedstrijden spelen dus dan is zijn belastbaarheid niet zo'n probleem. Waar ik meer mee zit is dat wij nu bij PSV 2 weken de tijd hebben om wonden te likken en weer op te bouwen naar een sterk blok 3. En aangezien we nog steeds geen back-up linksback hebben lijkt me dat ook niet lekker voor de trainer.

 

+1/-0

Het is op zich wel een probleempositie voor het Duitse elftal. De laatste 4 wedstrijden hebben ze daar gespeeld met 4 verschillende spelers.

 

+1/-0

Ja super mooi voor em, hopelijk een debuut met geen negatieve voor de belasting inderdaad. En wel een dikke mentale boost. Ook mooi voor de uitstraling van PSV.

Hopelijk snel ook weer wat mooie assists de komende potten.

 

+1/-0

Gelijk met een assist na 12 minuten.

 

+1/-0

Duitsland sukkelt al 4j met de linksback positie.

Dortmund tikte afgelopen seizoen toch liever 25 miljoen neer voor Schulz, terwijl Philipp ook in beeld was. Maar die Schulz kan dusver niet zo imponeren op club en nationaal niveau, hij kwam erin voor Philip gisteren.

En PSV mag ook wel een beetje trots zijn. Bij Augsburg kwamen zijn kwaliteiten nl niet zo uit de verf, en toen was ie niet in beeld bij de Mannschaft. Toch weer goede reclame dat het hier wel lukt.

Als ik Löw beluister met zijn vele complimenten voor Philipp heeft ie zijn vaste linksback nu wel gevonden. En ik durf wel te wedden dat Gotze ook weer international wordt.

 

+1/-0

Dit is voor hem wel het ideale moment om zich te laten zien. Halstenberg heeft zich al af moeten melden met een blessure, terwijl Robin Gosens gisteren vanwege een blessure ook niet inzetbaar was. Als je dan zo debuteert...

Wel grappig om te zien dat Duitsland nu vier interlands op rij begonnen is met een andere linksback in de basis. Al verwacht ik dat in ieder geval Gosens nog de voorkeur krijgt als hij komende wedstrijden wel inzetbaar is.

 

+1/-0

Echt een absolute topaankoop. Waar het soms huilen is met de pet op (Bruma, Baumgartl), daar is het op de linksback positie de laatste jaren elke keer raak.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

James Sonny Crockett schreef op 12 november 2020 om 19:42:

Echt een absolute topaankoop. Waar het soms huilen is met de pet op (Bruma, Baumgartl), daar is het op de linksback positie de laatste jaren elke keer raak.Lato, Boscagli (gehaald als LB..), Behich, Gloster?

 

+1/-0

Angelino, Rodriguez, Max.

 

+1/-1

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

PSV Forum » Spelers » Philipp Max