Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Ibrahim Sangaré

Deze normale topic is open en bestaat uit 9 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Vogel, Simons, Sangare.

Vieira, Y. Toure, Kante.

Het zijn en blijven nou eenmaal altijd onderschatte voetballers, helemaal in het 'voetbalzieke' Nederland waar iedereen -het liefst met links ;) - een bal vanaf 30 meter in de kruizing moet schieten, nadat ze drie man hebben uitgekapt...

 

+4/-0

open/sluit de onderstaande quote:

BasArnhem schreef op 11 augustus 2021 om 16:16:


Laten we hopen dat ze dit seizoen uitgroeien tot bepalende spelers die hun ploeg naar een prijs leiden.

Sangaré is en was een speler die heel nuttig is op een middenveld. Die ballen verovert en overal tussen zit. Maar ondanks dat het met zoveel goede voetballers om hem heen makkelijker wordt om ook aan de bal iets goeds te doen, zal hij nooit een Donny of een Frenkie worden. Hoeft ook niet, hij maakt zoveel onschadelijk en knapt zoveel vuil werk op, dat hij op die manier heel waardevol is voor het team.Het gaat me niet zozeer om het type, maar meer over de mogelijke destination waar ze terecht kunnen komen of al zijn geweest. De Ligt was toen hij Ajax verliet Europese top, en ik denk dat Sangaré dat ook is. Ziyech ging naar Chelsea, en Madueke zou dat ook kunnen en bv Gakpo kan wat mij betreft ook bij een Bayern Munchen op de radar komen zoals vd Beek bij United.

Wat ze bij Ajax zo succesvol maakte was dat ze de juiste spelers op het juiste moment om hen heen hadden om te groeien en het te laten zien. Tadic en Blind zijn geen wereldtop maar die maken anderen wel beter. Wij hebben met Van Ginkel, Propper en Ramalho ook spelers die deze jongens kunnen laten exploderen.

Sangaré kun je toch van het weekend op de plek van Danilo zetten bij PSG? Of bij Juventus ipv al die halve balafpakkers die ze hebben? Als Goretzka uit zijn contract loopt bij Bayern dan kan Bayern zo Sangaré naast Kimmich zetten en ben je voor 3 jaar klaar. Mag best 60 miljoen kosten denk ik dan. En er zal niemand in Duitsland zeggen dat die jongen geen vormgever is terwijl ik vind dat hij de one-touch passing heeft, hij kan een pass uitstellen, hij durft de bal naar voren te geven (is ook een kwaliteit) en hij dan hebben we het nog niet over zijn fysiek en over zijn spel zonder bal. Echt.. ik kan zo van de speler Sangaré genieten en dan maakt het me bijna boos dat Derksen zegt dat ie 'een paar balletjes heeft afgepakt'.


PSV is met Schmidt al een geile club, met Madueke zijn we ubergeil en iedereen die voor Madueke komt zal Sangare met pen onderstrepen in zijn boekje.

 

+4/-0

Yaya Toure c’est Sangaré, veel meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Voetbalvisie schreef op 11 augustus 2021 om 18:11:

Vogel, Simons, Sangare.

Vieira, Y. Toure, Kante.

Het zijn en blijven nou eenmaal altijd onderschatte voetballers, helemaal in het 'voetbalzieke' Nederland waar iedereen -het liefst met links ;) - een bal vanaf 30 meter in de kruizing moet schieten, nadat ze drie man hebben uitgekapt...Inderdaad verbaast het mij ook dat mensen die jij hier noemt, Vogel, Timmy Simons en nu ook Sangaré, zo weinig waardering krijgen.
Zij zijn echt even onmisbaar in een team als de spelers die iedereen lof toezwaait bijvoorbeeld omdat ze veel scoren.

Een team kan niet zonder genoemde types; met 11 Romario's win je nooit een prijs. (Niets ten nadele van die geweldige spits overigens ;) )

 

+1/-0

Nee, al is dat eigenlijk dermate obvious dat het geeneens een punt van discussie zal moeten zijn. Wat Sangaré betreft, die kwam echt niet tot zijn recht vorig seizoen en nu veel meer. Er zit nog zoveel rek in volgens mij, en wat een leuke gozer. Zeker wanneer we dit seizoen onder druk komen te staan (te beginnen met Benfica) zal hij zich kunnen onderscheiden. Laten we hem enorm gaan steunen in het stadion, volgens mij heeft hij dat nodig om boven zichzelf uit te stijgen!

 

+1/-0

We gaan dit seizoen veel plezier beleven aan deze speler, enerzijds om zijn kwaliteiten maar ook om de persoon die hij lijkt te zijn. Als je ziet dat hij zoveel plezier beleeft aan het contact met de supporters na de wedstrijd.. Deze speler heeft alles in zich om publiekslieveling te worden.

 

+2/-0

Absoluut!

Het meeklappen, het meespringen met de songs na de wedstrijd. Lijkt perfect als individu in de groep te passen met zijn brede lach.

"Yaya Toure c'est Sangare!" ;)

 

+1/-0

Ik ben ook tevreden so far over Sangare, maar tegen Heracles was het wel heel matig. Heel veel balverlies en hij moet gewoon de 3-0 maken, hij staat 7 meter voor de goal.

 

+1/-0

Prima speler en onderschat. Als hij nog leert om de bal wat sneller af te geven aan een ploeggenoot én leert om tussen de palen te schieten, dan is het gewoon een hele goede speler voor PSV. Er is vast wel iemand bij PSV die hem wat traptechniek bij kan brengen.

 

+1/-0

Yup, en het team moet ook leren zo te spelen dat liefst hij niet de vrije man is. Is voor hem ook een niveau hoger nu en anders spelen met een voetballer naast hem en een 10 voor em.

Al met al een verademing zo t.o.v. (veel te lang) 2 controleurs.

 

+1/-0

Een 'middenveld' van 5 man, met Sangare, v. Ginkel, Gakpo, Gotze & Madueke. Laat ik zo zeggen, ik heb jaren gezien dat we een vele malen minder sterk kwalitatief middenveld hadden ;)

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

VASCO schreef op 19 augustus 2021 om 11:49:

Als hij nog leert om de bal wat sneller af te geven aan een ploeggenoot..


Vooral dat.. gisteren heel veel goed werk verricht, heel veel onderschept, maar ook heel veel dom/onnodig ingeleverd.
Als dat er nog uit gaat: absolute topper

 

+1/-0

87% pass nauwkeuringheid tegen Benfica. Tja we leggen de lat dan wel erg hoog als je het veel dom/onnodig inleveren vindt. Of lul je Wes na?

 

+3/-0

Feit is wel dat zijn balverlies de 1-0 inleidde. Dat blijft dan meer hangen, dan een hoop goede passes zonder gevolgen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

tijn0 schreef op 21 augustus 2021 om 21:28:

Feit is wel dat zijn balverlies de 1-0 inleidde. Dat blijft dan meer hangen, dan een hoop goede passes zonder gevolgen.Feit is ook dat je vandaag tegen Cambuur kon zien hoe hij gemist werd voordat hij mocht invallen.
Hoe vaak kon Cambuur niet gemakkelijk ons middenveld oversteken?
Onmisbaar omdat niemand zijn rol als stofzuiger kan overnemen.

 

+4/-0

Je hebt van die plaatjes, waarbij je een rode bril op kunt doen, en je alleen het rood ziet, en een groene bril en alleen het groen ziet. Beide is waar, want zit in het plaatje. Dat is meer wat ik bedoel.

Ik ben Sangare fan van het eerste uur.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

VHTLsaw schreef op 21 augustus 2021 om 22:04:

open/sluit de onderstaande quote:

tijn0 schreef op 21 augustus 2021 om 21:28:

Feit is wel dat zijn balverlies de 1-0 inleidde. Dat blijft dan meer hangen, dan een hoop goede passes zonder gevolgen.Feit is ook dat je vandaag tegen Cambuur kon zien hoe hij gemist werd voordat hij mocht invallen.
Hoe vaak kon Cambuur niet gemakkelijk ons middenveld oversteken?
Onmisbaar omdat niemand zijn rol als stofzuiger kan overnemen.Totaal eens! En Cambuur deed dat nog extra slim door op te bouwen praktisch vanaf de achterlijn, waardoor er een heel groot speelveld was. In een normaal duel kun je echt nooit starten met Mauro, Marco en Davy. Zoveel is absoluut duidelijk geworden!

 

+1/-0

Mauro stond rechtsbuiten. Bruma speelde op de plek van Goetze.

 

+1/-0

Speelt vandaag weer als een natte krant.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 9 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

PSV Forum » Spelers » Ibrahim Sangaré