Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Ibrahim Sangaré

Deze normale topic is open en bestaat uit 9 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

open/sluit de onderstaande quote:

PSVRijnwoude schreef op 26 januari 2023 om 19:38:

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 25 januari 2023 om 13:50:

Als Guti en Veerman vanaf morgen samen spelen dan gaan we iets achteruit qua duelkracht, verliezen we 1 van de 5 aanvallende koppers bij dode spelsituaties en een goed voetballer die niet zo snel in paniek is maar dat verlies staat in schril contrast met die 37 miljoen die ervoor in de plaats komt en de miljoenen die op dit moment verdampen bij Veerman.

Ik zeg niet dat PSV Sangaré nu moet verkopen maar Veerman heeft nooit de kans gehad om met Guti te spelen. Dat zou op papier ook moeten werken en als die beide in hun kracht spelen dan heeft PSV qua voetbal wel een mooie upgrade om de andere verliezen te compenseren.

Persoonlijk pleit ik veel meer voor roulate. Aankomende zaterdag heb je Guti nog niet zo hard nodig en heb je meer aan voetbal, in de heb je ze alle drie nodig en tegen Zwolle voor de beker kan het een keer zonder Sangaré. Als je begint zonder hem/Guti wil niet zeggen dat ze er niet in kunnen komen.Ik vraag me af of er nu echt clubs zijn die 37 m voor Sangare neer gaan leggen. Zoveel laat hij nu ook weer niet zien. En men vergeet snel in de voetballerij. Verder weet jij al dan we na Emmen Zwolle zullen treffen in de beker ? ;) Eerst maar eens zien te winnen van Emmen.


Sangaré speelt eigenlijk constant als beste speler van het elftal. Zowel verdedigend als aanvallend sterk. Speelt altijd vooruit met een hoge passnauwkeurigheid (in tegenstelling tot bijvoorbeeld een Blind, die veel achteruit speelt – dan heb je logischerwijs ook een hoge passnauwkeurigheid).

Als Sangaré verkocht wordt, is PSV zijn belangrijkste speler kwijt. Ik denk dat dat veel problemen op gaat leveren, tenzij er echt een waardige vervanger komt. Maar die lijkt me vrij lastig te vinden.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 9 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

PSV Forum » Spelers » Ibrahim Sangaré