Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Yvon Mvogo

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Veel te makkelijk gedacht, als je tegen PSV speelt krijg je aanvallend alle gelegenheid om op je gemak een hoek te kiezen of nog iemand te vinden die er nog beter voor staat. Als je tegen Burnley speelt weet je dat je vanaf 20 meter voor de goal nooit 1 meter krijgt om iets te doen. Zelfs van 20 meter op goal schieten is al een uitdaging. Bij PSV staat de poort open en kunnen ze nog een extra stapje doen en nog eens extra opkijken.

Gisteren 1 houdbare bal tegen gehouden en voor de rest kansloos. Twee keer uitstekend ingeschoten en die kopgoal was ook prima.

Mvogo wordt door het collectief in de problemen gebracht dus denk maar niet dat Unnerstall er minder om zijn oren krijgt. Het collectief moet beter en dan volgt de rest ook.

 

+3/-0

Unnerstall wist vorig seizoen zeer regelmatig het falende collectief te redden.

Verder faalt het collectief nu deels door het idiote systeem dat Schmidt wil spelen, terwijl hij daar totaal niet de spelers voor heeft.. behalve dan een keeper die schijnbaar wel in het systeem past.
Ga gewoon een normaal systeem spelen waar je wel de spelers voor hebt zonder al die ruimte in de rug van de verdediging, dan kun je ook gewoon weer de beste keeper opstellen ipv degene die het beste in het systeem past. En als je dan nog steeds Mvogo beter vindt prima (ben ik het niet mee eens, maar ok).

 

+2/-0

Tegenwoordig is het niet meer vanzelfsprekend dat elke bal in de kruising of in de verre hoek een goal oplevert. Ik zie bijna dagelijks keepers ballen eruit halen die perfect geplaatst zijn, maar te lang onderweg. Bij Mvogo ziet het er onhoudbaar uit, omdat hij niet heel lang is en ook niet ver springt. Het is geen toeval dat zoveel ballen onhoudbaar zijn.

Verdedigen is ook lastig als je weet dat elk schot op doel een goal is. Dan moet je wel instappen op elke beweging.

Ik weet zeker dat Unnerstall minimaal één van de goals had tegengehouden. Bij Fraisl of Sá was die 2-1 er niet in gegaan.

 

+1/-0

Na zo’n nederlaag blijft het altijd makkelijk scoren om een speler af te branden. Maar tegen Mvogo lijkt het allemaal makkelijk scoren. Ik vind hem niets bijzonders en ook vandaag hoeft hij eigenlijk maar 1 keer in actie te komen en redt hij maar half.
Het voegt niets toe, je defensie oogt onrustig. En dat begint ook bij je keeper. Het is dat het seizoen eigenlijk wel klaar is, maar geef mij Unnerstall maar.

 

+1/-0

Niks bijzonders. Terug naar Leipzig

 

+3/-0

Weer een situatie waarbij een betere ingreep gevraagd werd van een keeper dan wat Mvogo liet zien. Het is jammer dat ook hij in deze 2 cruciale maanden géén nieuwe held blijkt te zijn. Omdat de keeperspositie niet de grootste bron van zorg is, zou ik voor volgend seizoen gewoon gebruik blijven maken van deze jongen. Het is geen slechte keeper en we kunnen het geld beter op andere posities gebruiken.

 

+1/-0

Nja Drommel slaapt in een Ajax pyjama maar is met nog 1 jaar contract volgens mij wel goed op te pikken. Dan kun je ze laten strijden volgend jaar en daarna verder bouwen met Drommel.

Overigens ben ik heel tevreden met Mvogo en vind ik hem een klasse beter dan Unnerstall Zoet Waterman Room Ruiter en Isaksson die ons doel hebben verdedigd de afgelopen 15 jaar.

 

+1/-0

Ik vond hem gisteren (en eigenlijk de laatste maand) juist wat minder dan de maanden voor de winter.
Die goal kan hij weinig aan doen, maar ik vond juist dat hij er bij de vrije trap die op de lat ging er niet goed uit zag - die was niet in de hoek en niet buiten bereik. Wel is hij op dit moment de beste optie omdat de keeper bij dit spel er, zodra er druk op de verdediging gezet wordt, bij betrokken wordt. Dan ziet hij er aan de bal wel een stuk beter uit dan Unnerstall.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 26 februari 2021 om 13:39:

(...)

Overigens ben ik heel tevreden met Mvogo en vind ik hem een klasse beter dan Unnerstall Zoet Waterman Room Ruiter en Isaksson die ons doel hebben verdedigd de afgelopen 15 jaar.



Sorry, maar dit vind ik toch een redelijk absurde uitspraak. Een klasse beter nog wel! Ik zou eerder een klasse minder zeggen. Kijk hoe hij gepositioneerd staat bij dat schot naast van Bruma. Die hele korte hoek ligt open! Bij dat schot op de paal duurt het een eeuwigheid voordat hij weer in positie is. Bij dat schot op de lat vlak bij hem komt hij er niet bij. Niet omdat hij hem laat gaan, maar hij haalt het gewoon niet. Dan maakt hij eindelijk een redding en gaat de bal er alsnog in.

Vorig jaar sleepte Unnerstall er wedstrijden voor ons uit en Zoet deed dat ook meer dan eens. Wanneer komt je kans om van een "Mvogoverwinning" te spreken ;) ? Het saldo "zieke redding" vs "die had misschien gehouden kunnen worden" is naar mijn mening flink negatiever dan bij de andere namen.

In de zomer was je nog tegenstander van een voetballende keeper. Dat was zelfs je "stokpaardje".

Als ik een ranglijst van die namen in hun beste periodes bij ons zou maken zou ik zeggen:
Zoet (dus niet vorig seizoen)
Unnerstall
Ruiter
Isaksson
Pasveer
Room
Tyton
Mvogo
Waterman

 

+1/-0

Over redelijk absurd gesproken :D :D

 

+2/-0

Brrr, Isaksson.

 

+1/-0

Ruiter bijna bovenaan dat lijstje??? :D
Heeft precies nul indruk gemaakt bij PSV. Laat dit seizoen buiten zijn blessure het niet zien bij Willem II, kreeg daar 22 om zijn oren in 10 wedstrijden.
Prima als 2e of 3e keeper bij PSV maar zeker niet meer dan dat.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 27 februari 2021 om 08:52:

Ruiter bijna bovenaan dat lijstje??? :D
Heeft precies nul indruk gemaakt bij PSV. Laat dit seizoen buiten zijn blessure het niet zien bij Willem II, kreeg daar 22 om zijn oren in 10 wedstrijden.
Prima als 2e of 3e keeper bij PSV maar zeker niet meer dan dat.



Misschien had ik hem net als Roorda, Cassio, etc. buiten beschouwing moeten laten bij gebrek aan speeltijd. Dat laatste ben ik zich met je eens, maar vind je de namen eronder wel goed genoeg als eerste keeper voor een titelkandidaad? Sinds Gomes zijn we naar mijn mening niet verwend.

 

+1/-0

Ik wilde dit een grabbelaar noemen, maar deze grabbelt niet eens.
Man man man, wat zag hij er weer slecht uit bij die goal van Fortuna. Ook bij die afgekeurde goals leek het weer nergens op dat duiken. Deze keeper duikt, maar trekt dan zijn arm in ipv dat hij zich strekt. Het meevoetballen heb ik nog niet ontdekt, bij penaltys heb ik al vaker gezegd daar duikt hij pas (de verkeerde kant op notabene!) als de bal al een paar seconden in het doel ligt, is werkelijke dramatisch bij hoge ballen, heeft een waardeloze lange bal, coacht niet of nauwelijks de achterhoede. Enige wat ik de afgelopen 2 wedstrijden heb kunnen ontdekken is dat hij een goede uitgooi heeft. Onbegrijpelijk dat deze pannekoek de voorkeur heeft gekregen boven Unnerstall.

 

+3/-4

Het Spelersrapport

Yvon Mvogo 6/10

Begon het seizoen met twee enorme ketsers in twee opeenvolgende wedstrijden en heeft daarna een redelijk seizoen gekeept. Toch blijft er veel commentaar op zijn keeperswerk en is het mede zijn fout dat we uitgeschakeld zijn in de Europa League. Nog altijd heb ik het idee, dat hij deze bal beter kon verwerken dan hij deed -hoewel ook Rosario niet zijn job doet bij het doelpunt, maar dat terzijde-

Mag wat mij betreft aanblijven na het vertrek van Unnerstall om de concurrentiestrijd aan te gaan met Drommel. Vraag blijft echter of PSV zichzelf dit kan veroorloven.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

PSV Forum » Spelers » Yvon Mvogo