Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Yorbe Vertessen

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Zal een sympathieke gast zijn, en ik weet dat ie al even bij onze club zit, maar komt keer op keer te kort. Geen rendement, ongelukkig in de acties en geen kopper en geen killer. Gisteren ook weer heel matig om het maar netjes te zeggen. Afscheid nemen, het is niet anders.

 

+1/-0

Ik denk dat psv hem het beste kan verhuren. Hij speelt zonder vertrouwen. Hij heeft speelminuten nodig om zich door te ontwikkelen. En bij PSV krijgt hij die niet. Een jaartje bij een subtopper a la Heerenveen zou hem goed doen. Moet PSV wel een alternatief halen. Iemand die op alle posities in de spits uit de voeten kan.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

StephanPSV schreef op 31 december 2022 om 11:26:

Ik denk dat psv hem het beste kan verhuren.

Het beste ja. Maar welke club in de eredivisie wil dit blinde paard hebben?

 

+1/-0

Ik heb Vertessen goede wedstrijden / invalbeurten zien spelen vorig jaar, maar daar staan ook een aantal zeer matige optredens tegenover. Hij heeft al vaker niet-te-missen kansen gemist en negeerde vorig jaar tegen RKC-uit opzichtig een medespeler die de bal in een leeg doel kon tikken. Daarnaast heb ik volgens mij ook wel eens dingen gelezen waardoor ik me afvraag of hij wat betreft het "totale mens principe" een speler is die je in je team zou moeten willen hebben.

Vertessen is met zijn snelheid in ieder geval zeer bruikbaar als er ruimte ligt achter de defensie van de tegenstander. Voor in de kleine ruimte vind ik hem veel te druistig. Daarom verwacht ik niet dat hij zich zal doorontwikkelen tot basisspeler van PSV, zeker in de belangrijkere wedstrijden komt hij m.i. tekort.

Voor de rest van de eredivisie denk ik dat hij voor minstens de helft van de clubs een prima aanwinst is. Echter, die kunnen hem niet betalen. En aangezien ik weinig toekomst voor hem zie in Eindhoven, zou ik de voorkeur hebben voor een definitief afscheid. Wellicht dat er een Belgische club geïnteresseerd is? En zo niet? Dan houden we hem lekker in Eindhoven en kan hij wellicht mijn ongelijk nog bewijzen door weer een paar stappen in zijn ontwikkeling te maken.

 

+1/-0

Vertessen moet gewoon veel vlieguren gaan maken door te spelen. Hem moet je verhuren.

 

+1/-0

Om te kunnen slagen in de top heb je een basistechniek nodig waar je op kan vertrouwen.
Yorbe mist dat.
Als ik zag hoe hij de bal 20 meter voor zich uitspeelde toen hij de keeper van Milan wilde paseren.
Leuke speler voor als je misschien op de counter speelt maar komt eigenlijk gewoon te kort voor Psv.

 

+1/-0

Doet me erg denk aan Rommendahl jaren geleden, watervlug... maar dat was het ook wel zo n beetje. Wel handig omdat de tegenstanders vaak aan hem gingen hangen en dat de nodige kaarten opleverde.

 

+1/-0

Vertesen doet het in Belgie heel behoorlijk. Vandaag een goal en assist tegen Union Berlin, en tot nu toe doet hij het ook in de competitie aardig.

Ga zo door Yorbe!

 

+1/-0

Ik denk dat vertessen en Silva het wel aardig zouden kunnen vinden beide zijn beweeglijk en kunnen de bal bij zich houden iets wat bij Luuk niet zo sterk is.

 

+1/-0

Hoop dat Yorbe het prima doet en we zo nog redelijk wat voor hem krijgen. Kunnen wij op zoek naar iets dat beter bij ons past. Ik zie Yorbe nog steeds als razendsnelle, technisch beperkte, counterspits. Bij ons zou hij alleen als invaller kunnen functioneren op het moment dat wij ons beperken tot de counter. Dat wil hij niet, en als basisspeler komt hij echt te kort in mijn ogen. Redelijke voetballer dus, zal het vast elders in een ander systeem prima doen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

PSV Forum » Spelers » Yorbe Vertessen