Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Joël Drommel

Deze normale topic is open en bestaat uit 14 pagina's: 1 2 3 4 ... 7 8 9 10 11 12 13 14

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 30 december 2021 om 07:51:

open/sluit de onderstaande quote:

lindsaywilson schreef op 30 december 2021 om 07:43:

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 28 december 2021 om 07:53:

open/sluit de onderstaande quote:

Guppie schreef op 27 december 2021 om 14:10:

Je kunt hem laten staan zolang je wilt, die blunders gaat hij niet zomaar kwijtraken.
Waarom niet? Simpel: Het is gewoon een matige keeper die geen enkele les leert uit eerdere fouten.
En ja, natuurlijk pakt hij wel eens een bal uit de hoek, iedereen staat wel een sop de goede plek.
Nu Mvogo erin zetten is ook kapitaalvernietiging vind ik.
Laat Drommel staan, hoop op een redelijke Europese wedstrijd van hem en dan strik erom bij belangstelling rond de 2-3 miljoen tenzij
hij volgend seizoen tweede keeper wil zijn. Gegokt en verloren, en weer door. Dus de markt op voor een andere (eerste) keeper.
Uiteraard Mvogo ook retour afzender. Dan liever een jeugdkeeper als back-up.
Ik zou blij zijn als iemand nog eens tegen Drommel zegt dat een keeper zijn handen de gehele wedstrijd mag gebruiken.
Elk schot over de grond probeert hij met zijn voeten te pareren ook als dat helemaal niet voor de hand liggend is,
het is niet verboden een bal over de grond met je handen weg te tikken. Nu oogt 't allemaal wat onbeholpen.Je moet Drommel alleen eruit halen als je nu een betere aan kunt trekken, want beter heb je nu inderdaad niet.Beter heb je nu inderdaad niet ? Waar baseer je dat op ? Op al die minuten die Mvogo heeft gemaakt dit seizoen ? Grappig dat mensen er maar blindelings vanuit gaan dat Mvogo het niet beter zal doen.Dat baseer ik op het hele vorige seizoen. Daar waar Drommel bijvoorbeeld nog wel eens een 1-op-1 duel wint met een spits, pakte Mvogo er geeneen.
Waarom zou het ineens een heel andere keeper zijn dan de onrustige fladderaar die we het hele seizoen aan het werk gezien hebben die geen enkele redding maakt waar je van opkijkt? Waar baseer jij dat op?

Daarnaast: als hij elke training Drommel alle hoeken van het veld liet zien, zou hij er gewoon in staan. En dat doet hij dus blijkbaar niet.
Zolang je hem geen kans geeft zul je het in ieder geval nooit weten of het beter zal gaan. En volgens de statistieken deed Mvogo het echt niet minder dan Drommel nu. Dus is een wissel best het proberen waard.


https://www.vi.nl/nieuws/defensief-vraagstuk-psv-zit-vol-opvallende-tegenstellingenlink

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

open/sluit de onderstaande quote:
Zolang je hem geen kans geeft zul je het in ieder geval nooit weten of het beter zal gaan. En volgens de statistieken deed Mvogo het echt niet minder dan Drommel nu. Dus is een wissel best het proberen waard.


https://www.vi.nl/nieuws/defensief-vraagstuk-psv-zit-vol-opvallende-tegenstellingenlinkMaar op basis van dat artikel heeft hij juist toch ook geen bétere cijfers?
In dat lijstje in het artikel heeft Mvogo ongeveer hetzelfde reddingspercentage als Drommel had begin December. In December zelf was het een stuk beter (86%), maar dat was ook tegen beduidend mindere tegenstanders.

Opvallend bij Mvogo was dat hij weinig ballen pakte die van buiten de 16 geschoten waren en heel matig was bij hoge ballen. Daarnaast was hij nogal onrustig aan de bal. Waarom zou dat allemaal ineens anders zijn?

Dus nogmaals: als je een keeper hebt die echt beter is, zou ik 'm direct opstellen.
Alleen is Mvogo dat niet. Het is wat dat betreft zelfs logischer om dan vertrouwen te hebben in een keeper die een half jaar niet goed genoeg is, dan in een keeper die een heel seizoen niet goed genoeg is geweest.

 

+2/-0

Ben ik met jou eens: mvogo / Drommel is lood om oud ijzer. Hebben dezelfde tekortkomingen wat mij betreft en gezien het feit dat Mvogo gehuurd is zou ik dan maar voor Drommel blijven kiezen. Dat hij echter op dit moment niet op niveau speelt lijkt mijn ook duidelijk.

 

+1/-0

De dingen die Drommel goed doet, morgen er wel zijn. Zo is hij best aardig in de een op een, en heeft hij reflexen en kan hij tegen een bal trappen.

Wat hij niet goed doet, heeft wel iets mentaals. Ballen verwerken die niet moeilijk zijn, bijvoorbeeld. Zo'n bal als tegen Willem II kan hij echt wel vast pakken. Ik wil dan ook graag geloven dat met ervaring en vertrouwen, hij daar sterker in wordt en stabieler zal worden.

 

+2/-0

Het is te veel een "gemaakte" keeper. Ook nog een te klein in mijn ogen. Er is geen enkele spits die bang wordt als ie naar deze ideale schoonzoon op weg is. Ik vind Drommel een leuke keeper voor een middenmoot club uit de eredivisie. Niets meer en niets minder.
Hij kan inderdaad een aantal dingen wel aardig. Maar het meest belangrijke, ballen tegenhouden en leiding geven aan zijn verdediging, daarin presteert ie zwaar onder de maat.

 

+1/-0

Tja gisteren wederom een fout. Gewoon een corner die hij verkeerd inschat. Hoe lang mag deze keeper nog blijven staan? En met dank aan Schmidt hebben we ook geen redelijk alternatief. Dat alternatief doet het nu prima bij Twente. KAn minder goed meevoetballen maar die wil nog wel eens een bal tegenhouden.

 

+1/-0

Precies om die reden heb je ook helemaal geen zak aan Unnerstall. Die kan niet mee in een team die zo ver van het doel af wil spelen. Hij past perfect bij een club als Twente die dit seizoen heel verdedigend speelt. Hij zou ook de perfecte keeper zijn geweest in het laatste seizoen onder Cocu.

Doet overigens niets af aan het feit dat Drommel tot nu toe een heel zwakke indruk maakt.

 

+1/-0

Laten we hopen dat hij bij die inzet halverwege de 2e helft met een knappe redding weer wat aan zelfvertrouwen heeft herwonnen,want hij oogt gewoon niet zeker en gelukkig en dat is voor een keeper wel het minste wat je kan hebben.
Hij krijgt nog steeds al het vertrouwen van de technische leiding,maar dat van de achterban slinkt met de dag.

 

+1/-0

Het is even niet anders, gewoon laten staan en met zn allen kaarsjes branden dat de fouten die hij maakt niet beslissend zijn.

 

+1/-0

Bijna 20 dagen heeft het jaar geduurd tot de eerste blunder van Drommel tot een tegengoal leidde. In de 5 meter moet die corner natuurlijk voor de keeper zijn. Hij laat zich gewoon overrompelen door een lange bonestaak uit Velzen-Zuid. Hoe moet dat gaan als hij zondag met dat blok beton dat Brobbey heet wordt geconfronteerd?

Die redding in de 2e helft was natuurlijk wel lekker. Dat was een uitmuntende reflex die ons wellicht voor uitschakeling heeft behoed. Maar door die tegengoal kun je nooit meer spreken van een lekkere wedstrijd voor Drommel.

We kunnen wel steeds blijven hopen dat het de volgende wedstrijd weer goed gaat, maar zoals de alchemist hier al aangeeft: het vertrouwen van de achterban was al niet groot, maar als hij op deze manier doorgaat, zal het niet lang duren voor er fluitconcerten gaan klinken na weer een zwak optreden (ervan uitgaande dat de stadion binnen een maand weer open zijn)...

 

+1/-0

Inderdaad - die redding in de tweede helft was prima, de 0-1 was ook volledig aan hem toe te schrijven.
Misschien is het wel een voordeel wat dat betreft dat Haller er niet bij is zondag, Brobbey is weliswaar een blok beton, maar geen blok beton van 2m lengte, eerder een gemene drempel waar je over struikelt. ;)

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 21 januari 2022 om 11:32:

Het is even niet anders, gewoon laten staan en met zn allen kaarsjes branden dat de fouten die hij maakt niet beslissend zijn.


Ondanks dat ik het hier volkomen mee eens ben geeft dit natuurlijk ook aan in wat voor een pijnlijke situatie het team zit en is dit topclub onwaardig.
Laat staan dat je hier beleid op kan maken,dus ik zie de ontwikkelingen omtrent deze situatie met meer dan gewone aandacht aan.
En ja Joel zal er zeker geen betere nachtrust door krijgen.

 

+1/-0

Ik denk dat Drommel wel de kwaliteiten heeft maar nog veel moet leren. Het is een redelijke keeper die uit kan groeien tot een pasveer of een vermeer die zich op latere leeftijd in het elftal hebben gespeeld. Drommel of MVogo maakt volgens mij niet zoveel uit. Beide zijn wisselvallig. Achter Drommel vindt ik Peersman een topkeeper. Hij is echter nog maar 17 en heeft nog wat tijd nodig. Ik zou Drommel dus laten staan en MVogo laten gaan. Kijken of je een goede 2e keeper kunt halen met veel ervaring die mogelijk ook als eerste keeper kan fungeren. BV mignolet of Tyton. Mignolet wordt lastig ivm vraagprijs . Tython zou ik persoonlijk mooi vinden. Al is het natuurlijk ook geen zekerheidje in de goal.

 

+1/-0

Zo grappig dat mensen nog steeds denken dat PSV spelers van Club Brugge kan betalen qua salaris. Al helemaal als tweede keeper.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210422_96466839link

3,4 miljoen. Da's 3,4x zoveel als ons salarisplafond.
Voor een reservekeeper
Die met afstand de beste keeper in de Benelux is.

 

+1/-0

Of aan komen zetten met Tyton. Dat was zo'n groot succes dat zelfs Waterman de voorkeur kreeg.

 

+1/-1

Het lijkt me ook niet prettig spelen als verdediger met hem als doelman achter je. Kan me voorstellen dat je met meer zelfvertrouwen speelt als je weet dat daar een keeper staat die punten voor je pakt.

En nu heeft Drommel af en toe echt wel een redding dat je denkt: waarom laat je de ander dan zo makkelijk door.
Maar dat is niet genoeg voor een topclub.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Klompje schreef op 21 januari 2022 om 14:10:

Die met afstand de beste keeper in de Benelux is.ALS je Mignolet al zou kunnen halen, wat ik met je eens ben totaal niet realistisch is, dan haal je hem natuurlijk niet als tweede keeper, maar als je nummer een!

 

+1/-0

Ik beoordeel keepers altijd op vier aspecten; voorzetten, schoten van afstand, 1-tegen-1 situaties en meevoetballen/coachen. Op deze eerste twee aspecten scoort Drommel echt een zware onvoldoende, met 1-tegen-1 vind ik hem redelijk en meevoetballend ook. Kom je op een oordeel uit dat gewoon onvoldoende is om vaste PSV 1 keeper te zijn. Heel simpel.

 

+1/-0

Psv weet dat drommel bij standaardsituaties vrij zwak is. Waarom dan niet eerste en tweede paal dekken. Voor de rest is drommel een prima keeper, standaardsituaties moet hij gewoon aan werken. En dat kan alleen, als hij ook fouten, mag maken. Alleen de media is wel heel erg hier mee bezig. Terwijl bijlow ook een onzekere indruk maakt, maar daar hoor je zelden wat over.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

SouBavaria schreef op 22 januari 2022 om 11:00:

Ik beoordeel keepers altijd op vier aspecten; voorzetten, schoten van afstand, 1-tegen-1 situaties en meevoetballen/coachen. Op deze eerste twee aspecten scoort Drommel echt een zware onvoldoende, met 1-tegen-1 vind ik hem redelijk en meevoetballend ook. Kom je op een oordeel uit dat gewoon onvoldoende is om vaste PSV 1 keeper te zijn. Heel simpel.Precies dit. In een tegen een situaties heeft ie niets te verliezen en daarom wil ie in zulke situaties nog wel eens als winnaar uit de bus komen. Meevoetballend is het enige onderdeel waar ie een voldoende op scoort. Gegokt en verloren lijkt me.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 14 pagina's: 1 2 3 4 ... 7 8 9 10 11 12 13 14

PSV Forum » Spelers » Joël Drommel