Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Xavi Simons

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

open/sluit de onderstaande quote:

abroad schreef op 18 januari 2023 om 20:16:

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 17 januari 2023 om 15:42:

open/sluit de onderstaande quote:

tijn0 schreef op 17 januari 2023 om 08:12:

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 17 januari 2023 om 07:50:

open/sluit de onderstaande quote:

tijn0 schreef op 17 januari 2023 om 07:26:

open/sluit de onderstaande quote:

PSVRijnwoude schreef op 16 januari 2023 om 21:53:

Wie denkt er dat Xavi in Eindhoven blijft als we geen kampioen worden en hij geen championsleague kan spelen? Ik weet 95% procent zeker dat PSG hem graag voor het clausulebedrag overneemt, ze kunnen hem gewoon in de voorbereiding een kans geven en anders ook nog met winst verkopen.Zelfde als met Angelino. Als er al een ander komt met interesse en de wil om er 25 miljoen voor te betalen, dan kan PSG hem ophalen voor 12 en dan voor 25 doorverkopen. Win-win voor Simons en PSG.Dat laatste mag volgens mij met de huidige regels niet meer in dezelfde transferperiode gebeuren. Dus aankopen kan wel en dan in de winter weer verkopen, dat kan wel.Zoiets deden ze met Angelino toch ook? Jaartje bij City laten en toen doorverkocht?

Nu vond ik het niet heel wijs dat ze hem destijds verkochten, maar dat terzijde. Vond het een erg goede linksback.Ja, die kochten ze en verhuurden ze direct weer aan RB Leipzig. Na een jaar huur werd hij aan hun verkocht aan Leipzig. Overigens is hij dit seizoen verhuurd aan Hoffenheim: had denk ik hier niet misstaan dit seizoen, maar goed.‘Denk ik’? Was een fantastische LB - zeker met een spits als LdeJJa, als hij de vorm van zijn tijd bij PSV nog had, zou ik het zeker weten.
Maar als hij die vorm nog had, zou hij ook niet door Leipzig verhuurd zijn lijkt me.
Heb hem te weinig gevolgd/zien spelen om te weten waar dat aan ligt, maar het duidt in elk geval niet op progressie sinds zijn tijd hier.

 

+1/-0

Hij is verhuurd aan Hoffenheim als onderdeel van de transfer van David Raum, die nu de linksback is bij RB (en het Duitse elftal).

Al zijn bij de fans aldaar de meningen verdeeld over welke van de twee nu beter is en of ze wel een goede deal hebben gemaakt. Hoe dan ook, Angeliño gaat echt niet terug naar PSV.

 

+1/-0

Ik heb met hem te doen. Beste voetballer van het team, teamgenoten die prutsen en er dan nog voortijdig afgehaald worden.

 

+1/-0

Wat een talent. Als die geblondeerde aansteller uit 020 100 miljoen waard is dan Simons zeker 80 miljoen. Zal volgens Transfermarkt wel max. 15 miljoen waard zijn, want PSV'er.

 

+1/-0

Die site is dan ook totaal niet serieus te nemen

 

+1/-0

Die 5-2 is wel echt een pareltje van een goal. Fantastische combinatie tussen Simons en Silva.

 

+1/-0

https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/416074/ten-hag-verrast-en-wil-na-bij-ajax-en-feyenoord-nu-bij-psv-shoppen/

Man Utd en Newcastle Utd houden Xavi Simons goed in de gaten.
Engelse clubs kunnen makkelijk 80 miljoen op tafel leggen, dus beginnen bij 100 miljoen.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

PSV Forum » Spelers » Xavi Simons