Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Guus Til

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Eigenlijk kan je deze man niet samen met de Jong opstellen. Dan mis je twee mensen die een bal aan kunnen nemen. Natuurlijk maakt hij veel meters, maar ik vind dat hij voornamelijk de natuurlijke positie van Xavi Simons bezet houdt.

 

+1/-0

Til is een miskoop, dat is mijn conclusie. Leuk als stormram, maar je wil meer van hem. Hij levert simpelweg niet.

 

+2/-0

Als ie niet scoort heb je er niks aan. Zo simpel is het. PSV stond eens bekend om goede spelers op 10. Maar ja, dat was toen.
Ik vind Til voetballend tekort komen, geen PSV-niveau. Wel op de bank om evt iets te forceren in de laatste 10 minuten, maar thats it.

 

+2/-0

PSV heeft met de aankoop van Til en De Jong 2 dure spelers gehaald die voetballend niet het niveau hebben wat je als PSV zou moeten willen nastreven. Guus Til is een veelscorende speler. Dat hebben we bij Feyenoord gezien en ook nu bij PSV heeft ie er al aardig wat ingefrommeld. Ik vind Guus Til inderdaad een nuttige speler als je opportunistisch gaat spelen. Hij mist echter de technische capaciteiten om in het combinatiespel van waarde te kunnen zijn.

Ik ben bang dat we hem de komende 3 jaar aan de straatstenen niet kwijtraken gezien het salaris dat hij waarschijnlijk bij ons verdient. En op die manier heb je een stuk minder salarisruimte om te gaan bouwen aan een nieuw PSV. Dan blijf je dus zitten met een heel dure back-up die ook nog eens scheve verhoudingen in het salarishuis trekt. Ik verwacht namelijk dat Simons met zijn contract een stuk lager zit qua salaris dan Til, en wekelijks wordt er op het veld duidelijk dat dat juist andersom moet zijn.

 

+1/-0

Van mij hoeft Til nergens heen de komende jaren. Goede gast voor de groep, scorend vermogen, specifieke kwaliteiten en mijn inziens geen basismateriaal in 15% van de wedstrijden, maar in elke thuiswedstrijd of wedstrijd tegen de mindere goden denk ik dat hij uitstekend zou moeten kunnen functioneren. Het is echt een marteling voor je geduld want als hij niet scoort dan erger je jezelf kapot maar hij levert wel. Ik denk dat hij vanaf de bank ook perfect zou passen. Zorg ervoor dat hij in zijn kracht speelt en hij beloont het met goals.

 

+2/-0

Precies. Goeie gast, weet wat hij kan en niet kan en brengt wel een goeie drive. Prima als twaalfde man.

 

+2/-0

Is zeker prima als twaalfde man, maar is (naar mijn verwachting) wel één van de grootverdieners van de selectie. En dat is in mijn ogen, voor een club met de financiële mogelijkheden van PSV, misschien niet de beste manier om met je salarisbudget om te gaan.

Daarnaast speelt hij nu noodgedwongen wekelijks in de basis en dat doet gewoon af en toe pijn aan je ogen.

 

+1/-0

Inderdaad, it hurts. Maar met goals tegen Ajax (3x) Groningen (2x) Utrecht (2x) Feyenoord (1x) Twente (1x) en Vitesse (1x) heeft hij wel geleverd. Waarbij tegen Vitesse, Feyenoord en Ajax beslissend.

Ik had verwacht dat hij werd gehaald voor de plug & play en korte termijn voor juist tegenstanders als Emmen, Volendam en Excelsior en juist in die wedstrijden speelt hij of niet of te ver van de goal. Ik denk dat het optimale er niet uit wordt gehaald maar normaliter had hij ook stand in van Xavi moeten zijn maar nu wordt er meer van hem verwacht.

 

+2/-0

Weg ermee, 1 van de 6 spelers die heeft geklaagd

 

+1/-2

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

PSV Forum » Spelers » Guus Til