Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Ki-Jana Hoever

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

De huurling van Wolves, gaat proberen ons rechtsbackprobleem op te lossen. Gaat dit talent de belofte waarmaken? En leiden we hem alleen op voor de Engelsen, of blijft hij stiekem langer?

 

+1/-0

Wat een diepgang en drive en technisch vermogen, maar ook zo kwetsbaar verdedigend. Erg benieuwd naar zijn verdere ontwikkeling. Tegen een echte goede linksbuiten gaat ie het echt moeilijk krijgen. Vergeet ook niet dat hij totaal geen wedstrijdritme heeft. Laat hem gewoon eens een seizoen spelen en zich ontwikkelen. En af en toe zal PSV voor meer zekerheid moeten kiezen met bijv. Teze op rechtsback.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

StephanPSV schreef op 07 augustus 2022 om 09:20:

Wat een diepgang en drive en technisch vermogen, maar ook zo kwetsbaar verdedigend. Erg benieuwd naar zijn verdere ontwikkeling. Tegen een echte goede linksbuiten gaat ie het echt moeilijk krijgen. Vergeet ook niet dat hij totaal geen wedstrijdritme heeft. Laat hem gewoon eens een seizoen spelen en zich ontwikkelen. En af en toe zal PSV voor meer zekerheid moeten kiezen met bijv. Teze op rechtsback.Een seizoen laten spelen ook zich te ontwikkelen, dat zal ook het idee van Wolverhampton Wanderers zijn geweest. Maar als dat gepaard gaat met veel fouten, heeft PSV daar erg weinig aan. Hopelijk zorgt wat meer wedstrijdritme er inderdaad voor dat hij beter gaat spelen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Spelers » Ki-Jana Hoever