Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Wedstrijden van PSV » [Ere] RKC Waalwijk - PSV

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Zondagavond 1 september om 20:00 uur speelt PSV een, historisch gezien, lastige uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. De laatste drie(!) ontmoetingen daar werden alledrie door PSV verloren:

Eerdere duels
RKC Waalwijk - PSV 2 - 0
Eredivisie, 02 februari 2014
RKC Waalwijk - PSV 3 - 2
Eredivisie, 11 augustus 2012
RKC Waalwijk - PSV 2 - 1

PSV heeft 600 kaarten toegewezen gekregen, waarvan er 225 voor auto- en 375 voor buscombi. Op het moment van schrijven, zijn er nog 441 kaarten beschikbaar (85 en 356). Er zijn twee voorrangsverkopen. Is het te verwachten dat na de tweede voorrangsverkoop nog kaarten beschikbaar zullen zijn voor de autocombi?

 

+1/-0

Als we door gaan naar de groepsfase van de Europa League (hopelijk d.m.v. twee maal winst), hoop ik dat het een boost betekent voor het team en ze de (positieve) lijn door kunnen trekken bij RKC. Normaliter moet RKC-uit geen probleem zijn, maar dat werd waarschijnlijk voorafgaand de drie laatste uitwedstrijden tegen RKC ook gezegd.

Desalniettemin ga ik uit van een 0-2, waarbij het wederom lastig gaat worden als RKC zich 'in gaat graven'. Hopelijk is de defensie scherp, zodat ze de enkele kansen - die RKC zeker gaat krijgen - de kiem in smoren.

Het moraal en de automatismen in het spel zijn m.i. momenteel het belangrijkste voor dit PSV, een wedstrijd als RKC-uit is een uitstekende kans om hier aan te werken.

Ik verwacht dus een 0-2, maar ik hoop op een 0-5.

 

+0/-0

Pff, RKC. Zou blij zijn als we die eens gewoon kunnen winnen.

Denk dat die lui helemaal geen raad weten met een speler als Mitroglou, die gaten trekt voor onze snelle buitenspelers. Hopelijk maken we daarvan gebruik, want hoe vaak we daar al niet de boot in zijn gegaan 🙈.

 

+1/-0

Angstgegner. Vanaf het begin erop klappen anders gaat het ellende worden.

Zoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Boscagli: Hendrix, Ihattaren, Guti; Malen, Mitrouglou, Gakpo.

Lato minuten aub!

 

+1/-0

Hoe kan dit een angstgegner geworden zijn 🙈. RKC, leuke sympathieke club, maar kwalitatief ook dit seizoen matig...

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Big Paul Castellano schreef op 31 augustus 2019 om 00:52:

Angstgegner. Vanaf het begin erop klappen anders gaat het ellende worden.

Zoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Boscagli: Hendrix, Ihattaren, Guti; Malen, Mitrouglou, Gakpo.

Lato minuten aub!Precies mijn gedachte, dit is volgens mij momenteel de beste opstelling.
Helaas zal Bommel wel weer met Rosario aan komen zetten, hoop echt dat hij gewoon eens met Mitroglou start waardoor Ihattaren en Malen op de positie komen waar ze het beste renderen.

 

+1/-1

Ik verwacht weer zakelijke eerste helft en doelpunten in de tweede met vanzelf leuker voetbal. Ook opstelling als donderdag de basis. We gaan de nul weer houden en dat gaat rust geven voor komende wedstrijden.
Spelers die nu niet fit zijn gaan - met uitzondering van Bergwijn- het nog lastig krijgen om weer in de basis te komen.

 

+1/-0

Het zou leuk zijn als we vanavond niet alleen de drie punten pakken - dat moet sowieso - maar dat we met een zevenklapper meteen ook ons doelsaldo gelijk maken aan dat van onze enige concurrent.

 

+1/-0

PSV na 20 min ietsje sterker. We zijn iig niet zo zwak begonnen als de afgelopen wedstrijden. Voorlopig weinig echte druk op de bal maar wel een aantal kansjes, mede dankzij fouten achterin bij RKC. Boscagli slordig tot nu toe, evenals Malen. Bovendien oogt Bergwijn ook nog niet scherp. Ik vind Dumfries tot nu toe wel lekker spelen. Die is de laatste tijd nogal matig geweest imo, hopelijk raakt ie wat beter in vorm.

 

+1/-0

Het is weer ouderwets matig allemaal.

 

+1/-0

Ik had niets moeten zeggen. Het wordt alleen maar minder op het moment.

 

+2/-0

Tijd voor "De baard".

 

+1/-0

Klasse jongens!

 

+1/-0

Bah, en zo staan we achter. Vraag me af waarom ik het geluid nog aan zet, die commentator kan zn blijdschap niet onderdrukken. Maar hoe we dit weggeven op het moment, echt erg. Hopelijk is die 2e helft wederom veel beter.

 

+2/-0

Ongeconcentreerd en veel te gemakzuchtig.

 

+2/-0

De baard, Mark. De baard!

 

+1/-0

Waarom nou nooit iemand een beetje naar voren met een corner tegen? Sowieso dat er dan iemand meer achterin wordt gehouden door de tegenstander en met een beetje mazzel kun je counteren. Nu weet je zeker dat elke bal die wordt weggewerkt weer net zo hard terug komt, waaronder dus nu met de goal.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Albert Trestena schreef op 01 september 2019 om 20:48:

Waarom nou nooit iemand een beetje naar voren met een corner tegen? Sowieso dat er dan iemand meer achterin wordt gehouden door de tegenstander en met een beetje mazzel kun je counteren. Nu weet je zeker dat elke bal die wordt weggewerkt weer net zo hard terug komt, waaronder dus nu met de goal.Viel me tegen Apollon inderdaad ook al op. Zeer opmerkelijk, zeker met de pure snelheid van jongens als Malen en Bergwijn.

Nou goed, het lijkt weer helemaal nergens op. Beetje gezapig de bal rondspelen, Rosario die vastberaden is om z'n PSV carriere af te sluiten met minimaal 90% van z'n passes achteruit en Bergwijn die weer 0,0 spelvreugde uitstraalt. Als hier vandaag geen 3 punten worden gepakt dan kunnen we concluderen dat Bommel het eerste blok van 2019/20 heeft gefaald.

 

+1/-0

Manmanman wat een drama weer. Geen enkele druk naar voren. Zou nu graag een broodje Gyros eten

 

+1/-0

En alweer niet om aan te gluren :slaap :slaap :slaap
Doet Bergwijn wel mee? onzichtbaar Malen heeeeel slordig gemakzuchtig en daar loopt alles op vast.
Ga nou gewoon eens iedereen op de juiste positie neer zetten man :kwaad

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

PSV Forum » Wedstrijden van PSV » [Ere] RKC Waalwijk - PSV