Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV genoemd als mogelijke deelnemer toernooi in Spanje

11 juli 2005 19:16

Verslaggever: RvN, bertil

PSV wordt door lokale media in C?diz genoemd als mogelijke deelnemer aan het Trofeo Ram?n de Carranza begin augustus. Naast Barcelona, C?diz en Sevilla wordt naar nog een club gezocht. Vanwege de inmenging van Nike in het toernooi zouden de organisatoren het liefst op zoek zijn naar een club gesponsord door Nike. De data van het toernooi lijken nog ter discussie te staan. Aanvankelijk zou het op 4,5 en 6 augustus gespeeld worden. Dat is onmogelijk door het duel om de Johan Cruijff Schaal. Gesproken wordt ook over de week erna, maar dan zou het wat PSV's schema betreft alleen aan het minder commercieel interessante begin van de week kunnen gezien het competitieduel tegen Heracles op zaterdag.

Het lijkt dus niet voor de hand te liggen dat dit doorgaat. Het zou wel een verrassend vroeg weerzien met Mark van Bommel kunnen betekenen.

Meer op




Tags

diz nike barcelona bommel carranza heracles inmenging ram sevilla trofeo weerzien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage