Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mexicaan Guardado persoonlijk rond met PSV over contract voor 4 seizoenen'

3 juli 2007 19:11

Verslaggever: RvN

In Venezuela waar Guardado aanwezig is met het Mexicaans nationale elftal voor de Copa America heeft de 20-jarige Jose Andres Guardado Hernandez laten weten dat hij persoonlijk rond is met PSV over een contract voor vier seizoenen. PSV zou inmiddels een bod hebben neergelegd bij zijn Mexicaanse club Atlas. Volgens de linkerflankspeler zou zijn zaakwaarnemer hebben laten weten dat de kans groot is dat beide clubs eruit komen. Bedragen die genoemd worden voor de transferprijs varieren van 5 tot 8 miljoen euro. Op de Copa America kwam hij nog niet in actie voor Mexico.

In maart schermde hij al met interesse van PSV. De club werd toen nog niet concreet. De afgelopen maanden werd hij met diverse clubs in Spanje, Itali? en Duitsland in verband gebracht.

De kranten weten te vertellen dat er een clausule in de overeenkomst zit waarbij Atlas 15% krijgt bij een eventuele doorverkoop. Hij zou na Carlos Salcido de tweede Mexicaan in dienst van PSV worden.

Profiel Guardado: wikipedia

Meer op




Tags

guardado atlas andres carlos doorverkoop duitsland hernandez itali jose linkerflankspeler mexico salcido schermde transferprijs varieren venezuela wikipedia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage