Transparent
Inloggen
Sluiten

Bereken zelf of PSV de tweede ronde haalt in de CL

4 september 2007 07:58 - PSV Netwerk - wedstrijden

Verslaggever: BvT

Met Internazionale, CSKA Moskou en Fenerbahce heeft PSV een poule met mogelijkheden geloot in de Champions League 2007/2008. Maar gaat de enige Nederlandse deelnemer aan het prestigieuze toernooi het ook daadwerkelijk redden tot de volgende ronde?

Hieronder kan je zelf doorrekenen hoeveel punten er in de zes wedstrijden benodigd zijn om zeker te zijn van plaatsing, of welke andere uitslagen gunstig zijn. Vul uitslagen in en de computer berekent aan de hand van de ingewikkelde UEFA-regels de resulterende stand.

Een en ander werkt alleen als je JavaScript hebt ingeschakeld, in een recente browser. De computer klasseert ploegen niet hoger of lager naar gelang het aantal gespeelde wedstrijden, wanneer het puntenaantal gelijk is, omdat het in de praktijk niet voorkomt dat een ploeg meer wedstrijden heeft gespeeld dan een andere.

Meer op PSV Netwerk - wedstrijden




Tags

computer browser cska fenerbahce internazionale puntenaantal uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje