Transparent
Inloggen
Sluiten

Salcido wil naar Olympische Spelen

7 december 2007 08:00 - El Universal

Verslaggever: RvN

In een radio-interview in Mexico naar aanleiding van zijn contractverlenging bij PSV, heeft Carlos Salcido de hoop voor komend seizoen uitgesproken om te kunnen uitkomen op de Olympische Spelen. Elk deelnemend land mag drie dispensatiespelers, ouder dan 23 jaar oproepen. Salcido denkt dat dit zijn laatste kans is om op de Spelen te kunnen uitkomen en solliciteerde dan ook openlijk naar een van de drie dispensatieplaatsen.

Spelers moeten laten gaan voor de Olympische Spelen zou PSV slecht uitkomen, omdat die spelers de voorbereiding, de eventuele voorronde in de Champions League en de start van de competitie moeten missen.

Meer op El Universal




Tags

salcido carlos deelnemend dispensatieplaatsen mexico solliciteerde voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje