Transparent
Inloggen
Sluiten

Fred Rutten gepresenteerd, tekende voor drie seizoenen, geen dubbelrol

17 april 2009 19:08 - PSV.nl

Verslaggever: RvN

Fred Rutten is vanmiddag in het Philips Stadion gepresenteerd als nieuwe hoofdcoach van PSV. Hij tekende een contract voor de komende drie seizoenen.Er is geen sprake van het technisch directeurschap, Rutten heeft hetzelfde takenpakket als zijn voorganger Huub Stevens. "Ik ga eerst een inventarisatie maken. Ook voor de technische staf wil ik de tijd nemen. Ik werk graag met sterke mensen, dus daar gaan we goed over nadenken."

Fred Rutten op PSV.nl: "“Ik heb er veel zin in. Na een paar weken begint het natuurlijk weer te kriebelen”, zei Rutten in een eerste reactie aan PSV Media. "Dit geeft een heel bijzonder gevoel, zeker omdat ik hier al vijf jaar gewerkt heb. Het geeft een goed gevoel om op dit nest terug te keren, zeker omdat we dusdanige prestaties hebben neergezet. PSV is een warme club."

Meer op PSV.nl


Tags

rutten dubbelrol directeurschap inventarisatie kriebelen nest stevens takenpakket voorganger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.999 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

abonnementen albert antonh bizar china chloroquine corona crockett economie flitsphirips fox huur izecson james klant musea nederland piroe santos seizoenkaart seizoenskaart sparta sponsor sportscholen theaters trestena trump twente vaccin vhtlsaw