Succes voor Lazovic, WK ver weg voor Isaksson, Sacido en Maza

6 juni 2009 22:05

Verslaggever: RvN

Danko Lazovic had een goede avond met Servië. Thuis werd met 1-0 gewonnen van Oostenrijk. De ploeg blijft daardoor aan de leiding in de poule. Danko Lazovic startte in de basis. Na 7 minuten ging hij door op de keeper en versierde hij een penalty. Die werd benut door Milijas. Halverwege de tweede helft werd hij gewisseld.

Zweden zag haar kansen op het bereiken van het WK in Zuid-Afrika geminimaliseerd door een 1-0 nederlaag zaterdagavond tegen Denemarken. Kahlenberg zorgde voor het enige doelpunt. Isaksson bleek op zaterdag voldoende hersteld van zijn spierblessure om te kunnen starten. Hij speelde de gehele wedstrijd.

Onder de nieuwe coach Aguirre hadden de Mexicanen op een opleving gerekend. Uit bij El salvador werd echter met 2-1 verloren. PSV verdediger Maza speelde het gehele duel, na lange tijd kwam hij weer eens voor zijn land in actie. Carlos Salcido was geschorst voor dit duel.