Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: AC Milan of Arsenal mogelijke tegenstander PSV op weg naar Champions League

16 mei 2013 19:54

PSV begint aan de voorronde van de Champions League vermoedelijk tegen een ploeg uit België, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken of Griekenland. Overleeft PSV die ontmoeting, dan speelt het in de laatste voorronde tegen een club uit de traditionele toplanden.

31 juli of 1 augustus speelt PSV - dat instroomt in de derde kwalificatieronde - de eerste voorronde-wedstrijd. Een week later is de return. Daarna volgt eind augustus nog een kwalificatieronde, met als inzet een plaats in de lucratieve groepsfase van de Champions League.

Topclubs
Zoals de internationale ranglijsten er nu uitzien, zou de tegenstander dan Arsenal, Schalke '04, AC Milan, Real Sociedad of het Portugese Pacos Ferreira worden. Als PSV die kwalificatieronde verliest dan is de club wel verzekerd van deelname aan de groepsfase van de Europa League.




Tags

arsenal kwalificatieronde milan voorronde belgie denemarken ferreira griekenland instroomt ontmoeting oostenrijk overleeft pacos ranglijsten schalke sociedad toplanden uitzien zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage