Transparent
Inloggen
Sluiten

Oranje onder 19 naar EK eind juli

10 juni 2013 20:32

Oranje onder 19 heeft zich tijdens het kwalificatietoernooi geplaatst voor het EK onder 19. Een doelpunt van Haye in blessuretijd tegen de leeftijdsgenoten van Duitsland was voldoende voor een 1-0 zege en kwalificatie voor het eindtoernooi. Brenet en Koch zaten bij de selectie, alleen Brenet kwam in actie.

Het EK onder 19 zal van 20 juli tot 1 augustus in Litouwen afgewerkt worden. Brenet en Koch en wellicht ook Hendrix en Van Overbeek zullen daardoor een deel van de voorbereiding van het eerste elftal moeten missen. Ook Depay komt nog in aanmerking voor dit elftal, maar hij komt deze zomer al uit op het EK onder 21.




Tags

brenet oranje koch depay duitsland haye hendrix kwalificatie kwalificatietoernooi litouwen overbeek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage