Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV neemt in januari deel aan Florida Cup

3 oktober 2017 17:21 - PSV.nl

PSV neemt in de winterstop deel aan de Florida Cup. Van 5 tot en met 13 januari verblijft het team in Amerika voor een trainingskamp. Enkele andere deelnemers zijn Atletico Madrid, Rangers FC, Corinthians, Barcelona (Ecuador) en Atletico Nacion;

De Florida Cup is het grootste internationale voetbalevenement dat wordt gehouden in Florida. Het is een wereldwijd platform dat sport en entertainment combineert, en live wordt uitgezonden in meer dan 140 landen. Het toernooi bereikt daarmee meer dan 50 miljoen kijkers.

“We zijn erg trots dat PSV als eerste Nederlandse club deelneemt aan de Florida Cup”, aldus technisch manager Marcel Brands. “Het is altijd interessant om te spelen op een internationaal podium, het helpt spelers om zich beter te ontwikkelen. In Florida ontmoeten we goede clubs, in erg goede omstandigheden. Ik ben er zeker van dat het voor ons een perfecte voorbereiding is op de tweede seizoenshelft. Het is een fantastische uitdaging en een eer om naar Florida te komen in januari.”

Meer op PSV.nl


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws