Transparent
Inloggen
Sluiten

Isimat redt PSV in blessuretijd: 0-1 in Zwolle


19 november 2017 16:21

PSV heeft een zwaarbevochten zege behaald in Zwolle. Misschien wel tegen de verhouding trok PSV door een treffer van Isimat in de 93ste minuut aan het langste eind op het kunstgras van Zwolle.

PEC Zwolle - PSV was een vrij open duel zonder veel kansen in de eerste helft. PEC had meer balbezit, maar PSV was het meest dreigend. De Jong en Hendrix waren dichtbij een treffer. Hendrix liep al vroeg tegen geel op. Toen de middenvelder door Kuipers werd gespaard voor zijn tweede besloot Cocu Hendrix nog vlak voor rust te wisselen voor Rosario.

Na rust kwam PEC sterk uit de kleedkamer. De ploeg creëerde diverse mogelijkheden op de openingstreffer. PSV wist maar geen vat te krijgen op de wedstrijd. Halverwege de tweede helft zette Cocu het tactisch anders neer met Bergwijn als invaller voor Pereiro. PSV kreeg vervolgens meer overwicht zonder al te veel te creëren. Pas in de slotfase kwam PSV los. In de laatste paar minuten voerde de ploeg de druk op en kreeg het kansen. Het was uiteindelijk Luuk de Jong die Boer tot het uiterste drong met een knappe kopbal waarna Isimat, tegen zijn orders in mee vooruitgekomen, de winnende kon binnenwerken.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws