Transparent
Inloggen
Sluiten

Definitief: Obispo ondertekent contract tot 2021 bij PSV

6 december 2017 20:30 - PSV.nl

Armando Obispo (18) heeft woensdagmiddag zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot minimaal 2021 aan PSV verbindt. In november bereikten club en speler al een mondeling akkoord over de verbintenis, die met terugwerkende kracht per 1 juli 2017 ingaat.

In het contract is tevens een optie voor een extra seizoen opgenomen. Armando Obispo speelt al sinds 2006 bij PSV. Destijds startte de in Boxtel woonachtige Obispo in de F-jeugd. De international van Oranje O19 doorliep sindsdien alle hogere jeugdelftallen op De Herdgang en traint al een poosje mee met de A-selectie. Daarnaast is hij aanvoerder van Jong PSV. "Hier spreekt heel veel vertrouwen in uit", reageert Obispo bij PSV TV, staand naast zijn vader die vandaag zijn verjaardag viert. "We wilden hem verrassen, dat is gelukt volgens mij."

"Dit is het mooiste cadeau dat ik ooit heb gehad", reageert Obispo's vader. "Hij is hier op zijn plek, PSV is de juiste club voor Armando. Dat heb ik hem ook vertelt toen hij om advies vroeg. Ik ben supertrots." Voor de centrale verdediger was veel belangstelling van andere clubs, maar dat was geen reden voor Obispo om weg te gaan bij PSV. "Ik heb goed nagedacht en met overtuiging voor PSV gekozen. Dit is de club waar ik ben opgegroeid. Ik heb er alles aan te danken. Het hoofdstuk was nog niet afgesloten voor mij."

Meer op PSV.nl


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws