Transparent
Inloggen
Sluiten

Vermoedelijke opstellingen voor Ajax-PSV: De Jong weer in de basis


9 december 2017 14:27

Verslaggever: -

Phillip Cocu heeft op derde doelman Luuk Koopmans na een compleet fitte selectie voor de topper tegen Ajax. De coach lijkt de laatste maanden zijn ideale elftal grotendeels wel gevonden te hebben. Er worden dan ook weinig wijzigingen verwacht. Of de coach zou voor de topper een tactische variant met Luckassen als extra verdedigende middenvelder in gedachten moeten hebben.

De combinatie van Eindhovens Dagblad / Algemeen Dagblad verwacht gewoon de normale basis. Zij gaan er vanuit dat Luuk de Jong zal gaan starten. Vorig weekend begon Cocu nog met Steven Bergwijn, maar hij paste dat met succes aan in de rust.

Vermoedelijke opstelling PSV volgens het ED: Zoet, Arias, Schwaab, Isimat-Mirin, Brenet, Van Ginkel, Pereiro, Hendrix, Lozano, De Jong, Locadia

Bij Ajax wordt verwacht dat Marcel keizer zal terugkeren naar het vertrouwde 4-3-3. Dat kan nu de Oostenrijker Max Wober weer fit is. In dat geval zal Zeefuik waarschijnlijk gaan starten als rechtsback en Wober als linksback. Veltman zal daardoor weer in het centrum plaats gaan nemen. In dat geval lijkt er vanwege de balans nog geen ruimte voor de in de media veel geroemde Frenkie de Jong.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana, Zeefuik, Veltman, De Ligt, Wober, Van de Beek, Schone, Ziyech, Neres, Dolberg, Kluivert


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws