Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Nistelrooy: 'Een bestuursfunctie is niet iets waar ik direct aan denk'

18 januari 2018 10:15

Een week geleden zat PSV in voorbereiding op de tweede seizoenshelft in Florida. Ruud van Nistelrooy was daar ook bij aanwezig. Niet alleen in zijn normale dagelijkse rol als spitsentrainer, maar ook als ambassadeur van PSV tijdens de opening van de Florida Cup. In het Engels uitleg geven over PSV om vervolgens in het Spaans de internationale pers te woord staan.

Marco Timmer van Voetbal International stelde dan ook de vraag of een bestuursfunctie lonkt voor de voormalig goalgetter. "Een bestuursfunctie is niet iets waar ik direct aan denk. Dat wat ik nu heb gedaan, ligt dicht bij me," aldus Van Nistelrooy. "Dat we nu zo veel jonge spelers hebben uit binnen- en buitenland en dat we die zó willen opleiden dat ze hopelijk dezelfde carrières krijgen als ik ooit heb gehad. Daar wil ik me eerst mee bezighouden. Ik denk dat het die passie is die je bij me ziet als ik PSV vertegenwoordig."

Algemeen directeur Toon Gerbrands heeft hier echter een andere kijk op. Hij kreeg van Timmer de opmerking dat Van Nistelrooy op termijn een waardig opvolger van Gerbrands zou zijn. Gerbrands daarover: "Dat heb ik wel vaker geroepen."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws