Transparent
Inloggen
Sluiten

Joshua Brenet: 'Op links het seizoen afmaken is prima'

1 februari 2018 11:07

In gesprek met het Eindhovens Dagblad kijkt Joshua Brenet terug op afgelopen periode waarin PSV druk bezig was om een linksback te halen, maar uiteindelijk niemand wist vast te leggen. Brenet greep wel waarom PSV op zoek was naar een linksback. "Natuurlijk snap ik dat. Ik ben rechtsbenig en ze willen ook iemand die linksbenig is op die positie. Ik weet dat er altijd concurrentie is en zal zijn bij PSV. Als die concurrent zou komen, moet ik mezelf van mijn beste kant laten zien en bewijzen dat ik de linksback ben," aldus de van nature rechtsback.

Brenet bevestigde ook dat het Spaanse Sevilla concrete interesse toonde in de 2-voudig international van het Nederlands elftal: "Dat klopt. Mijn focus lag gewoon bij PSV, maar als je dat hoort, houd je dat wel in je achterhoofd. Het lag in de handen van PSV of ze me wilden laten gaan, of niet."

Brenet zal daarom het seizoen zonder problemen gewoon bij PSV afmaken, ook al speelt hij niet op zijn gebruikelijke positie. "Op links staan is anders. Op momenten neig je naar je rechterbeen. Maar om op links het seizoen af te maken, is prima," aldus Brenet.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws