Transparent
Inloggen
Sluiten

José Fortes Rodriguez: 'Als Luckassen er volgend jaar niet staat bij PSV, eet ik uit hondenbakken'


13 maart 2018 07:48

In gesprek met het Eindhovens Dagblad kijkt José Fortes Rodriguez terug naar het ongelukkige seizoen van Derrick Luckassen bij PSV. Fortes Rodriguez is de spelersmakelaar van de verdediger van PSV. Hij is er echter van overtuigd dat Luckassen het bij PSV gaat maken. "Als Derrick er volgend jaar niet staat bij PSV, eet ik uit hondenbakken. Hij heeft veel pech gehad. In het begin van het seizoen kwam hij er goed in, maar na een slechte wedstrijd in Heerenveen ging hij direct uit de ploeg. Daarna heeft hij nog wel een paar keer gespeeld, maar heeft Derrick nooit het ritme gekregen wat hij nodig heeft," aldus Fortes Rodriguez.

Fortes Rodriguez gaat verder: "Derrick doet er alles voor, daar twijfel ik niet aan. Natuurlijk mist een speler die niet het wekelijkse ritme heeft op een gegeven moment wat vertrouwen. Net op de momenten dat hij er toch in kwam, viel PSV als team vaak tegen en dat was zaterdag ook het geval."

De spelersmakelaar gaat er vanuit dat Luckassen bij PSV het zal gaan maken als centrale verdediger. "Dat is toch zijn beste plek en ik denk dat hij in elk systeem goed uit de voeten kan. Derrick is een goede mandekker, met een behoorlijke inspeelpass. Ik vind dat hij op die plek het beste tot zijn recht komt."

Ook Marcel Brands heeft nog altijd het volste vertrouwen in Luckassen. "Phillip Cocu geeft aan tevreden over hem te zijn bij de trainingen. Derrick heeft weinig gespeeld en kwam zaterdag gewoon in een slecht draaiende ploeg terecht. Want eerlijk is eerlijk, ik heb niet één speler gezien die een voldoende haalde tegen Willem II."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws