Transparent
Inloggen
Sluiten

Ramselaar: 'Wij kunnen echt méér dan strijd leveren'

14 maart 2018 06:43

Bart Ramselaar heeft deze week een groot interview met Voetbal International. De middenvelder praat daarin onder meer over de kritiek op het spel van PSV. "We hebben niet alle wedstrijden met even mooi voetbal gewonnen. Maar winnen staat bij ons altijd bovenaan. Het resultaat is heilig. Dat hebben we ook uitgesproken naar elkaar. Het hoeft niet altijd mooi, we moeten drie punten pakken," aldus Ramselaar. "Deze gedachte zorgt ervoor dat we ook in blessuretijd nog wedstrijden beslissen. Op pure wilskracht dat doelpunt nog willen maken, is ook een kwaliteit."

De drievoudig international van het Nederlands elftal is van mening dat de prestaties van PSV ook ondergewaardeerd worden. "Ja, wel een beetje, vind ik. Want we kunnen echt méér dan strijd leveren. Uit tegen Feyenoord hebben we bijvoorbeeld laten zien dat we ook heel goed kunnen voetballen. En dat hebben we dit seizoen veel vaker gedaan," zegt Ramselaar. "Maar een team moet in eerste instantie altijd spelen naar de kwaliteiten van de spelers die het heeft. Als dat betekent dat we soms wat moeten inzakken om via een snelle counter – waar we ook heel goed in zijn – te kunnen scoren, dan moeten we dat doen, vind ik. Als we op deze manier wedstrijden winnen en misschien kampioen worden, is de kritiek niet helemaal terecht."




Tags

ramselaar counter feyenoord inzakken ondergewaardeerd wilskracht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje