Transparent
Inloggen
Sluiten

Marcel Brands: 'Een echte linksback voor volgend seizoen is binnen'


18 april 2018 07:29

In een interview met Voetbal International geeft Marcel Brands aan dat er volgend seizoen wel een echte linksback bij PSV zal spelen. Dit seizoen werd die rol nog ingevuld door rechtspoot Joshua Brenet. "Ja, die hebben we binnen, de naam ga ik nog niet noemen. We moeten afwachten wat er verder gaat gebeuren, maar Joshua kan natuurlijk heel goed als rechtsback spelen indien Arias zou vertrekken," geeft Brands aan.

Brands blikte ook nog terug op de soap rondom Lumor Agbenyenu van afgelopen winterstop. "Dat was weer zo bizar. Ik had echt gedacht dat hij op Schiphol van het vliegtuigtrapje zou stappen. 's Avonds had hij mij nog een kopie van zijn paspoort gestuurd. Hij had nog contact gehad met onze dokter," zegt de technisch manager daarover. "Hij zei ook: 'Ik rij nu naar het vliegveld in Lissabon en stap op het vliegtuig'. In het hotel daar is Sporting ingestapt, die hebben hem voor onze neus weggekaapt en sindsdien op de tribune gezet. Dit soort dingen gebeuren dus, terwijl wij weer moeten uitleggen waarom er geen linksback gekomen is."

Ondanks dat Brenet als een soort van noodoplossing het seizoen als linksback heeft moeten spelen, is Brands wel lovend over hem. "Daar is hij hartstikke goed mee om gegaan. In de week dat we Lumor zouden halen, scoorde Joshua in het duel erna en gaf hij een assist. Hij maakt zijn foutjes, maar hij heeft het gewoon heel goed gedaan op die plek," aldus Brands. "Joshua staat misschien wel symbool voor deze ploeg. Onverstoorbaar doorgaan, niet opgeven. Ik vind dat hij een heel goed seizoen heeft gehad. Dat Sevilla vijf miljoen voor hem wilde betalen, zegt wat dat betreft ook wel genoeg."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws