Transparent
Inloggen
Sluiten

Gastón Pereiro: 'Ik heb het al vaker gezegd, maar ik voel me gewoon het meest prettig op de nummer 10-positie'


30 april 2018 07:37

Net zoals afgelopen wedstrijden was Gastón Pereiro ook tegen ADO Den Haag weer erg belangrijk voor PSV. De Uruguayaan scoorde zelf twee keer en gaf ook de assist bij de openingstreffer van Hirving Lozano. "Ik heb het al vaker gezegd, maar ik voel me gewoon het meest prettig op de nummer 10-positie," geeft Pereiro aan in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Op die plek is er elke wedstrijd wel een keer de tijd en ruimte om te schieten. Ik ben blij met de goals en hoop ook dat ze in Uruguay te zien zijn."

Pereiro hoopt komende zomer met Uruguay op het WK te zijn en wil daar deze weken een plekje voor afdwingen. "Kampioen of niet, dit zijn belangrijke wedstrijden voor het team en voor mezelf," aldus de aanvallende middenvelder. "We willen allemaal het jaar goed afsluiten en er komen voor sommige spelers nog belangrijke dingen aan. Volgende week tegen FC Groningen wil ik mezelf ook nog een keer laten zien in het Philips Stadion."

Het is nog niet zeker dat Pereiro volgend seizoen nog bij PSV zal spelen. "We gaan het zien. Mijn zaakwaarnemer en ik gaan met de club kijken wat het beste voor me is," zegt hij daarover. "Ik wil eerst het seizoen bij PSV goed afsluiten en hoop dat ik het WK mag spelen."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws