Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Nick Viergever tekent voor vier jaar bij PSV


2 mei 2018 17:35

Het hing al een tijdje in de lucht, maar is door PSV nu ook officieel bevestigd. Nick Viergever zal vanaf komende zomer de kleuren van PSV gaan verdedigen. De verdediger komt transfervrij over van Ajax en heeft een contract getekend tot de zomer van 2022.

Viergever geeft zelf aan erg blij te zijn met de overstap naar PSV. "Het is een bijzondere overstap natuurlijk, maar ik ben blij om hier bij de kampioen van Nederland te zijn," aldus Viergever. "Ik speel mijn hele carrière al in Nederland en ben de afgelopen tijd meer met een stap naar het buitenland bezig geweest. Maar toen Marcel me belde ben ik het gesprek aangegaan met PSV. Ik was vereerd door de interesse en uit het gesprek sprak ontzettend veel vertrouwen. Ik ben blij hier te zijn."

Van Viergever wordt ook veel verwacht met zijn ervaring. De verdediger speelde inmiddels al meer dan 200 wedstrijden in de Eredivisie. "Ik ben in een fase van mijn carrière beland dat er andere dingen van me verwacht worden. Mijn doel is om hier direct mee aan de slag te gaan. Daarom ga ik er alles aan doen om mezelf zo snel mogelijk hier thuis te voelen," geeft hij aan.

Viergever zal zich gaan richten op de linksbackpositie en een plek in het centrum van de verdediging. "Dat zijn de twee voornaamste posities waarvoor ik in aanmerking kom."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws