Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV in eigen huis doelpuntloos gelijk tegen FC Groningen


6 mei 2018 16:24

PSV heeft het seizoen afgesloten met een doelpuntloos gelijkspel tegen FC Groningen. In een erg saaie wedstrijd kwamen beide ploegen niet tot scoren. Uiteindelijk kregen de bezoekers nog de grootste kansen om te scoren, maar Jeroen Zoet wist zijn doel schoon te houden.

Al vanaf de eerste minuut maakte PSV een erg gezapige indruk, terwijl FC Groningen juist erg fel was in de duels. Dat zorgde al vrij snel voor enkele pittige overtredingen en na ruim twintig minuten moest Bart Ramselaar ook geblesseerd van het veld na een harde botsing met Mike te Wierik.

PSV kreeg via Hirving Lozano en Jorrit Hendrix ook kansen om de score te openen, maar voor rust kreeg FC Groningen de beste kans. Uriel Antuna kwam vrij voor Jeroen Zoet, maar raakte de bal verkeerd, waardoor deze naast het doel belandde.

Na rust veranderde er weinig aan het spelbeeld. PSV kreeg wel enkele kansjes, maar wist doelman Sergio Padt nauwelijks te testen. FC Groningen kreeg ook na rust de beste kansen, maar keer op keer wist Zoet zijn doel schoon te houden.

PSV sloot het seizoen daarom af met een doelpuntloos gelijkspel, maar van enige ontevredenheid was bij PSV geen sprake na afloop. De ploeg liep met de kampioensschaal nog een ereronde op het veld en vierde met de supporters nogmaals het binnenhalen van de 24e landstitel.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws