Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Uit alles bleek hoe betrokken Marcel Brands was bij PSV'


16 mei 2018 16:50

In gesprek met Voetbal International geeft Luuk de Jong aan het erg jammer te vinden dat Marcel Brands bij PSV gaat vertrekken. "Ik wist het zelf nog niet. Ik hoorde net op het trainingsveld van wat journalisten dat Brands definitief weggaat," aldus De Jong. "Hij heeft de laatste jaren telkens een sterke selectie neergezet. Dat heeft tot een aantal mooie hoofdprijzen geleid. Daar zijn uiteindelijk meer mensen bij betrokken, maar Marcel was natuurlijk leidend in het technische beleid bij PSV."

De aanvaller had persoonlijk ook een heel goede band met de technisch manager. "Als lid van de spelersraad had ik offici├źle gesprekken met hem, maar hij is ook vaak op De Herdgang om praatjes te maken en interesse te tonen. Uit alles bleek hoe betrokken hij was bij PSV," geeft De Jong aan.

Of De Jong zelf bij PSV blijft, is nog niet bekend. "Vorig jaar wilde ik een stap maken. Daar was ik klaar voor en het was jammer dat het niet doorging. Uiteindelijk heb ik een prima seizoen bij PSV doorgemaakt. Deze zomer gaan we de situatie opnieuw bekijken," zegt de spits daarover. "Er speelt nog niets concreets. Het is ook niet zo dat ik weg moet. Ik weet wat ik heb bij PSV en dat is veel, maar als er iets moois komt zal ik dat overwegen."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws