Transparent
Inloggen
Sluiten

Mexico-directeur Dennis te Kloese over mogelijke transfer Hirving Lozano: 'Ik denk dat hij er klaar voor is, maar ik denk niet dat hij zich hoeft te haasten'


29 mei 2018 07:16

In gesprek met ESPN geeft Dennis te Kloese, de Nederlandse directeur van de Mexicaanse voetbalbond, aan dat Hirving Lozano een langer verblijf bij PSV zeker moet overwegen. "Ik denk dat hij er klaar voor is, maar ik denk niet dat hij zich hoeft te haasten," geeft Te Kloese aan. "De tijd zal komen voor hem. Hij is in 1995 geboren, dus heeft nog een hoop jaren te gaan in zijn carrière."

Te Kloese gaat verder: "In zijn eerste jaar had bij meer ups dan downs. Hij had veel doelpunten en assists als vleugelspeler in een competitie die duidelijk spelers als hem de mogelijkheid geven om aan te vallen. Hoe meer hij hier aan kan wennen, hoe beter het is."

"Als hij de mogelijkheid krijgt om te vertrekken is het moeilijk om dat te weigeren. Ik denk dat hij die mogelijkheid ook moet nemen," geeft hij aan. "Maar aan de andere kant is hij in erg goede handen bij de club waar hij nu is. Het is een erg goede club en ook voor Mexicaanse spelers is de club altijd erg goed geweest."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws