Transparent
Inloggen
Sluiten

Marcel Brands: 'Joshua Brenet lacht alle criticasters uit'


30 mei 2018 11:52

In gesprek met Voetbal International reageerde Marcel Brands over de transfer van Joshua Brenet naar 1899 Hoffenheim. "Joshua lacht alle criticasters uit. Hij heeft veel kritiek gekregen in de buitenwereld, maar niet bij ons in de binnenwereld," geeft Brands aan. "Hoffenheim heeft heel goed gezien dat Joshua aan beide kanten kan spelen en dat maakt hem heel interessant."

Ondanks dat nog niemand zich heeft gemeld, is de kans ook vrij groot dat Santiago Arias zal vertrekken bij PSV. "Santiago is een speler van wie ik verwacht dat hij zeker gaat. Ik vind hem een van de beste spelers van de Eredivisie," zegt Brands over de international van Colombia. "Het is ongelooflijk dat hij nog niet is opgehaald, hij heeft alles wat een moderne back moet hebben."

Ook Jordy de Wijs lijkt te vertrekken uit Eindhoven. "Hij heeft nog een contract voor een jaar bij PSV, maar heeft aangegeven te willen vertrekken. Er is buitenlandse interesse in hem en hij zoekt naar zekerheid van spelen. Jordy wil het liefst naar het Championship en van daaruit doorgroeien," aldus Brands.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws