Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Pereiro: 'Een transfer is op dit moment totaal niet aan de orde'


8 juni 2018 14:46

In gesprek met Omroep Brabant geeft Alexis Papasan, zaakwaarnemer van Gastón Pereiro, aan dat de Uruguayaan helemaal niet bezig is met een vertrek bij PSV. De middenvelder werd gelinkt aan een overstap naar VfL Wolfsburg en Sporting Lissabon, maar dat is nergens op gebaseerd. "Gastón is gelukkig bij PSV. Een transfer is op dit moment totaal niet aan de orde," aldus Papasan.

Papasan verwacht zelfs dat er een nieuw contract voor Pereiro aan zit te komen. "Gastón is gelukkig bij PSV en heeft nog een contract tot medio 2020 bij de club. Ik denk dat de kans zelfs groot is dat PSV hem snel een nieuwe aanbieding doet."

Het feit dat Pereiro in Nederland speelt, zou ook geen invloed hebben op zijn plek in het nationale elftal van Uruguay. "De Nederlandse competitie kan hem juist heel ver brengen. Gastón heeft momenteel gewoon pech dat de bondscoach kiest voor oudere, meer ervaren aanvallers Cristhian Stuani en Jonathan Urretaviscaya als ondersteuning van de vaste krachten Luis Suárez en Edinson Cavani," zegt Papasan daarover. "Natuurlijk is Gastón erg teleurgesteld dat hij het WK mist, maar dat wil niet zeggen dat hij nu opeens weg wil uit de Eredivisie en zo snel mogelijk in een grotere competitie wil spelen."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws