Transparent
Inloggen
Sluiten

Ernest Faber nieuwe hoofd jeugdopleiding PSV

26 juni 2018 11:08

Ernest Faber keert weer terug bij PSV, zo heeft de club bekend gemaakt op haar website. Faber heeft bij PSV een contract voor vijf seizoenen getekend als hoofd jeugdopleiding. "Een functie als deze is gebaat bij continuïteit, mijn trainersambities schuif ik voor deze klus graag op de lange baan," aldus Faber.

Faber kan zich ook vinden in de rol zoals PSV het wil invullen. "PSV zocht een hoofd jeugdopleiding die als ondersteunend coach voor alle jeugdtrainers kan dienen. Ik denk dat die rol mij goed ligt," zo geeft hij aan. "Een jaar of acht geleden heb ik al interesse getoond in deze baan, maar destijds werd me duidelijk dat ik voornamelijk op kantoor zou moeten zitten. Dat is niets voor mij. Voor de randvoorwaarden heeft PSV nu een prima organisatie staan, ik kan me gaan richten op het voetbalgedeelte."

Voor PSV was Faber direct de eerste keus om de openstaande vacature in te vullen. "Op het moment dat Pascal Jansen meldde dat hij weer trainer wilde worden, zijn we direct gestart met het profiel van diens opvolger. De naam van Ernest Faber stond meteen bovenaan onze lijst," legt algemeen directeur Toon Gerbrands uit. "We wisten alleen niet of hij zijn trainersloopbaan voor nu op wilde geven. In een eerste gesprek bleek vervolgens dat hij openstond voor deze baan. Ernest heeft zelf aangegeven dat hij zich voor een lange periode in deze rol aan PSV wilde verbinden, dat zegt alles over zijn commitment."




Tags

faber baan gerbrands jansen jeugdtrainers kantoor pascal trainersambities trainersloopbaan voetbalgedeelte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage