Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud Brood vertrekt bij PSV, Reinier Robbemond assistent-trainer bij eerste elftal

26 juni 2018 18:04

PSV heeft bekend gemaakt dat Ruud Brood gaat vertrekken bij PSV. Reinier Robbemond is aangetrokken als assistent-trainer van Mark van Bommel, waardoor er voor Brood geen plek meer is binnen PSV. "De hoofdtrainer van PSV heeft vanzelfsprekend grote invloed op de staf waarmee hij werkt. We respecteren de wens van Mark en gaan met Ruud Brood in overleg om de zaken op een nette manier af te wikkelen," geeft algemeen directeur Toon Gerbrands aan.

Robbemond komt over van Willem II, waar hij de laatste maanden als interim-trainer voor de groep stond. Zijn aflopende contract werd in Tilburg echter niet verlengd. Robbemond maakte uitgerekend tegen PSV zijn debuut als hoofdtrainer en zorgde voor een enorme stunt door liefst met 5-0 te winnen.

Boudewijn Zenden en Ruud Hesp blijven wel bij PSV. Specialistentrainer Boudewijn Zenden verlengde zijn aflopende contract met één seizoen, terwijl het contract van keeperstrainer Ruud Hesp is opengebroken en verlengd tot de zomer van 2020. "Daarmee is de staf voor de A-selectie compleet," aldus Gerbrands op de website van PSV. Bert van Marwijk zal dus niet worden toegevoegd aan de technische staf van PSV.




Tags

brood robbemond gerbrands hesp zenden bommel marwijk specialistentrainer tilburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage