Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Nu ben ik PSV'er en dat voelt goed'


28 juni 2018 07:05

Denzel Dumfries is blij om bij PSV aan de slag te kunnen gaan. De van SC Heerenveen overgekomen rechtsback kijkt uit naar om de komende seizoenen bij PSV verder te kunnen groeien als voetballer, zo geeft hij aan in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Dit was de club waar ik deze zomer voor ging en waar ik me de komende jaren kan ontwikkelen," aldus de rechtsback.

Het duurde alleen wel even voordat de transfer van de jeugdinternational helemaal rond was. "Ik wilde mijn oom uit Eindhoven al bijna blokkeren op Whatsapp," geeft hij gekscherend aan. "Hij is al jaren helemaal gek van PSV en was zo benieuwd of ik hierheen zou komen. Nee, dat zou ik natuurlijk nooit doen, want het is echt een geweldige man en hij mag me wegwijs maken in Eindhoven. Het duurde gewoon even voordat alles voor elkaar was, maar nu ben ik PSV'er en dat voelt goed."

Ook Angeliño is erg blij met zijn transfer naar PSV. "Op een gegeven moment werd duidelijk dat Manchester City wilde meewerken aan een transfer en wist ik dat het goed zou komen," geeft de Spaanse linksback aan. "Dat er een nieuwe trainer komt, is iets dat inherent is aan deze sport. Met Phillip Cocu stond er iemand die bij PSV iets heeft neergezet, maar ik heb er alle vertrouwen in dat Mark van Bommel een goede opvolger is. Hij heeft enorm veel bereikt in het voetbal en het is iemand die weet wat het is om samen voor prijzen te strijden en te winnen."

Afgelopen seizoen kwam hij nog op huurbasis uit voor NAC en had in die periode onder meer contract met John de Jong. "Ik voelde tijdens de gesprekken dat er veel vertrouwen was. In de winterstop was er al contact en nu ga ik spelen bij de landskampioen. Dit is een prachtige transfer," zegt hij daarover.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws