Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel en Jürgen Dirkx na vrijdag op vakantie


28 juni 2018 14:31

Mark van Bommel en Jürgen Dirkx nemen na vrijdag een korte vakantie, zo maakt PSV bekend op de eigen website. Dit gebeurt op verzoek van de directie van PSV. "Mark en ook zijn assistent Jürgen Dirkx hebben een lang, intensief seizoen achter de rug, waarin ze PSV O19 en Australië hebben getraind. Een korte break is noodzakelijk om fit aan deze nieuwe klus te beginnen," legt Toon Gerbrands uit.

Gerbrands gaat verder: "PSV had meerdere scenario’s klaarliggen over hoe we deze periode zouden gaan invullen. Door het verloop van het WK voor Australië kunnen we nu het scenario hanteren waarin Mark en Jürgen nog even energie kunnen tanken, zodat ze goed voorbereid aan een nieuw intensief seizoen kunnen beginnen."

Tijdens zijn afwezigheid zal Ernest Faber de trainingen van PSV leiden met assistentie van Reinier Robbemond, Boudewijn Zenden en André Ooijer. "Deze mannen zijn onder leiding van Ernest prima in staat om, waar we vandaag en morgen mee beginnen, een goed vervolg te geven," geeft Van Bommel aan. "In Verbier, waar we op trainingskamp gaan, sluiten Jürgen en ik weer aan."

Faber zal ook de leiding hebben over de oefenwedstrijd die PSV komende week speelt. Op last van de autoriteiten is deze echter niet toegankelijk voor publiek.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws