Transparent
Inloggen
Sluiten

Jurich Carolina voor drie jaar naar NAC Breda


29 juni 2018 11:35

Jurich Carolina zal de komende drie seizoen voor NAC Breda uit gaan komen, dat hebben de Bredanaars bekend gemaakt op hun website. De verdediger komt over van PSV, waarvoor hij de afgelopen drie seizoenen in de Jupiler League uitkwam voor Jong PSV. Daarvoor speelde hij in de jeugdopleiding van AZ.

Carolina maakt transfervrij de overstap naar Breda. Hij kon zijn aflopende contract bij PSV verlengen, maar ging niet akkoord met het voorstel van PSV. Afgelopen seizoen maakte hij nog zijn debuut voor het nationale elftal van Curaçao. Omdat hij alleen in twee vriendschappelijke interlands speelde, is hij in de toekomst echter nog wel speelgerechtigd voor het Nederlands elftal.

De 19-jarige verdediger is erg blij met zijn overstap naar NAC Breda. "NAC is een mooie vervolgstap in mijn carrière. Op het moment dat de club interesse toonde hoefde ik niet lang na te denken. Vanuit sportief oogpunt krijg ik bij NAC de kans om wedstrijden te spelen op Eredivisieniveau. De speelwijze die de club hanteert sluit goed aan bij mijn kwaliteiten," zo geeft Carolina aan. "Ik ben een explosieve voetballer die houdt van duels en graag mee naar voren gaat. Daarnaast is NAC gewoon een hele mooie club. Ik kan niet wachten om iedere thuiswedstrijd voor 19.000 supporters te spelen!"


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws