Transparent
Inloggen
Sluiten

Mexico met Hirving Lozano niet opgewassen tegen Brazilië, opnieuw uitgeschakeld in achtste finale

2 juli 2018 17:52

Mexico is op het WK in Rusland uitgeschakeld. Brazilië bleek uiteindelijk met 2-0 te sterk in de achtste finales. Ondanks dat Mexico zelf ook de nodige mogelijkheden kreeg, mocht het doelman Guillermo Ochoa dankbaar zijn dat het slechts bij 2-0 bleef, omdat de keeper meerdere malen uitstekend wist te redden.

Neymar maakte in de 51e minuut de openingstreffer, terwijl in de laatste minuut invaller Roberto Firmino aan alle Mexicaanse illusies een einde maakte. Voor Mexico blijft daarmee een bijzondere statistiek overeind staat. Mexico is nu voor het zevende WK op rij uitgeschakeld in de achtste finale.

Hirving Lozano stond wederom de hele wedstrijd in het veld. Ondanks de nederlaag maakte hij bij Mexico echter een uitstekende indruk, getuige ook de reactie van Gary Lineker op Twitter. "Ik denk niet dat Hirving Lozano nog lang bij PSV speelt," aldus de voormalig Engels international en huidig analist van de BBC.




Discussieer mee op de forums


Tags

mexico lozano bbc firmino gary guillermo illusies lineker malen neymar ochoa rusland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje