Transparent
Inloggen
Sluiten

Bart Ramselaar: 'Ik denk dat er ook wel verwacht wordt dat ik wat meer een leidende rol pak'


3 juli 2018 05:41

In gesprek met Omroep Brabant blikt Bart Ramselaar vooruit op het komende seizoen, dat hij met vertrouwen tegemoet ziet. "Ik heb een goede indruk van de nieuwe trainer. Hij heeft gelijk duidelijk aangegeven aan ons wat hij van plan is en hoe hij wil spelen en wat daar voor nodig is," zegt de middenvelder. "Daar zijn we direct mee bezig op de trainingen. Dat kost natuurlijk veel arbeid in de voorbereiding, maar daarvoor is de voorbereiding. Het is niet altijd leuk, maar het is wel belangrijk en nodig. Daar zijn we nu mee bezig."

Dat Phillip Cocu bij PSV vertrokken is, zorgt voor een dubbel gevoel bij Ramselaar. "Aan de ene kant heb je twee jaar samen gewerkt met Cocu. Hij is de trainer die mij heeft gehaald naar PSV en hij had altijd het vertrouwen in mij," geeft Ramselaar aan. "Alleen je moet ook genoeg vertrouwen in jezelf hebben dat dat bij een nieuwe trainer ook goed moet komen. Natuurlijk moet je jezelf nu een stukje bewijzen, maar ik denk dat je ook moet weten wat je aan jezelf hebt."

De aanvoerder van Jong Oranje wil bij PSV komend seizoen ook een leidersrol gaan vervullen. "Dit wordt nu mijn derde seizoen, dus ik denk dat er ook wel verwacht wordt dat ik wat meer een leidende rol pak. Natuurlijk hebben we veel nieuwe jongens en daarin wil ik ook heel belangrijk zijn voor het team. Hoe dat zal zijn weet je natuurlijk nooit, maar ik hoop een bepalende speler te zijn," aldus Ramselaar.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws