Transparent
Inloggen
Sluiten

Argentijnse journalist: 'Het is goed dat Maximiliano Romero de stap naar PSV heeft gemaakt'


4 juli 2018 03:47

Ondanks dat Maximiliano Romero al een half jaar in Eindhoven is en een van de duurste aankopen uit de clubhistorie van PSV is, heeft de aanvaller nog altijd zijn debuut niet gemaakt. Een blessure tijdens een van zijn eerste trainingen en twee terugslagen daarvan gooiden voor de Argentijn roet in het eten. Romero is echter op de weg terug en kon dinsdag de volledige training met de groep afwerken, inclusief de afsluitende partijvorm.

In Argentinië is er enige verbazing dat Romero nog geen minuut voor PSV heeft gespeeld, omdat hij geldt als een groot talent. "Zijn potentieel lijkt enorm en op basis van het verwachtingspatroon heeft PSV hem ook voor veel geld gekocht," geeft de Argentijnse journalist Gonzalo Ordóñez Ojeda aan in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Hij volgt Vélez Sarsfield, de vorige club van de spits. "Als tiener heeft hij enorme indruk gemaakt, waarbij hij ook al een zware blessure overwon."

Ordóñez Ojeda gaat verder: "Maxi is in ons land al gekoppeld aan grote Spaanse topclubs, maar het is goed dat hij de stap naar PSV heeft gemaakt. Van daaruit moet hij de volgende transfer nog maar eens zien te maken. PSV heeft ook in ons land een grote naam en is een club die op basis van de historie de uitstraling van een topteam heeft."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws