Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Bergwijn: 'Als je het aan mij vraagt, is het heel verstandig als Stevie nog een jaar bij PSV blijft'

4 juli 2018 13:38

In een interview in de Voetbal International geeft Nathan van Kooperen, zaakwaarnemer van onder meer Steven Bergwijn, aan dat de vleugelaanvaller het beste nog een jaar in Eindhoven kan blijven. "Als je het aan mij vraagt, is het heel verstandig als Stevie nog een jaar bij PSV blijft. Hij heeft geen haast, hè, hij is pas twintig, dat is nog heel jong," aldus de zaakwaarnemer.

Van Kooperen vervolgt: "Als hij bij PSV een basisplaats heeft, in de Champions League kan voetballen en met doelpunten en assists belangrijk kan zijn, dan ontwikkelt hij zich beter dan wanneer hij bij een Europese club op de bank zit."

Mocht Bergwijn uiteindelijk besluiten een nieuwe stap te willen maken, zou hij naar mening van Van Kooperen niet direct naar de absolute top moeten gaan. "Mocht Stevie aangeven klaar te zijn voor de volgende stap dan denk ik dat een tussenstap heel goed is voordat aan de Europese top gedacht kan worden," zegt hij daarop. "Niet zoals Memphis het heeft gedaan door direct naar Manchester United te gaan, maar zoals Wijnaldum het deed. Via Newcastle United naar Liverpool."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws