Transparent
Inloggen
Sluiten

Toon Gerbrands: 'We waren op alles voorbereid en er lagen lijsten klaar'


6 juli 2018 07:12

In gesprek met het Eindhovens Dagblad blikt Toon Gerbrands terug op afgelopen maand waarin kort achter elkaar technisch manager Marcel Brands, hoofd jeugdopleiding Pascal Jansen en hoofdtrainer Phillip Cocu vertrokken bij PSV. "Ik zal er eerlijk over zijn dat ik zo'n periode in zeventien jaar betaald voetbal niet zo heel vaak heb meegemaakt. Toch waren we op alles voorbereid en lagen er lijsten klaar," geeft de algemeen directeur van PSV aan.

Gerbrands gaat verder: "Wat mij betreft is er voor elke post die vrijviel een zeer capabele vervanger gevonden. Het bijzondere was dat er een aantal dingen bij elkaar kwam, maar samen met bijvoorbeeld John de Jong is er binnen PSV snel geschakeld."

Alles is nu weer gericht op nieuw succes. "We zijn klaar voor een nieuwe fase, waarbij ook al een aantal mutaties in onze selectie heeft plaatsgevonden," aldus Gerbrands. "Tot 1 september kan dat nog steeds, maar we doen er alles aan om zo sterk als we kunnen aan de strijd om de Johan Cruijff Schaal, de start van de eredivisie en de play-off van de Champions League te beginnen."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws