Transparent
Inloggen
Sluiten

'Steven Bergwijn in belangstelling van Bordeaux'

24 juli 2018 11:06

Steven Bergwijn is bij het Franse Bordeaux in beeld. Dat weet Voetbal International te melden. De vleugelaanvaller van PSV geldt als een potentiële opvolger van de Braziliaan Malcom, die op het punt staat om te vertrekken naar Barcelona.

Een verkoop van Bergwijn lijkt voor PSV echter onbespreekbaar. De clubleiding liet al eerder weten dat onder een bedrag van twintig miljoen euro helemaal niet te praten is. Bergwijn heeft bovendien zelf al laten weten dat hij bij PSV blijft.

Zowel deze als vorige zomer stond ook Luuk de Jong nadrukkelijk in de belangstelling van de Franse club. De spits besloot echter om bij PSV te blijven en tekende vorige week een nieuw contract in Eindhoven.




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn bordeaux barcelona braziliaan jong malcom potentiele

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage