Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bordeaux meldt zich bij PSV voor Steven Bergwijn, vleugelaanvaller is niet te koop'

25 juli 2018 07:27

Hoewel Bordeaux zich bij PSV heeft gemeld en ook een bod heeft uitgebracht waarmee ze hun eigen transferrecord van 13,5 miljoen euro verbreken, wil PSV Steven Bergwijn niet meewerken en heeft hij het etiket 'niet te koop' gekregen. Dat weet De Telegraaf te melden. De kans bestaat zelfs dat de vleugelspelers op termijn zijn contract zal openbreken en verlengen.

Bordeaux is al langere tijd gecharmeerd van Bergwijn. Nu de Braziliaan Malcom is verkocht aan Barcelona heeft het bovendien ook de ruimte om te kunnen investeren. Meer dan twintig miljoen betalen voor een speler past echter niet in het beleid van de club.

Na de wedstrijd tegen Olympiakos werd de aanvaller zelf gevraagd naar de interesse vanuit het buitenland voor hem. "Als PSV mij niet wil laten gaan, is het niet aan mij," aldus Bergwijn. Trainer Mark van Bommel gaf ook aan dat hij verwacht dat Bergwijn gewoon in Eindhoven blijft.




Tags

bergwijn bordeaux barcelona bommel braziliaan etiket malcom olympiakos telegraaf transferrecord verbreken vleugelspelers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage