Transparent
Inloggen
Sluiten

'Uruguayaanse stagespelers weten te overtuigen, mogelijkheden voor transfer worden onderzocht'

7 augustus 2018 08:26

De twee stagespelers uit Uruguay hebben op PSV een uitstekende indruk weten te maken, zo weet het Eindhovens Dagblad te melden. De mogelijkheden om de 18-jarige verdediger Osvaldo Iorio te halen, worden door de club nu onderzocht.

Omdat Iorio ook de beschikking heeft over een Italiaans paspoort hoeft hij geen salaris te ontvangen die geldt voor spelers afkomstig uit landen buiten de Europese Unie. Wel ligt de verdediger in eigen land nog onder contract bij River Plate. Indien PSV Iorio ook daadwerkelijk wil inlijven, zal het tot een akkoord over een transfersom moeten komen.

De 17-jarige Rodrigo Rodriguez wist ook een goede indruk achter te laten in Eindhoven. Gezien zijn leeftijd kan hij echter nog niet door PSV worden ingelijfd. Wel blijft hij in beeld met oog op de toekomst.

De vier Braziliaanse testspelers die afgelopen seizoen op proef waren bij PSV komen niet in aanmerking voor een overstap naar PSV op de korte termijn. De Wit-Rus Kirill Kirilenko mag hier nog wel op hopen. Ook hij liet zich afgelopen week zien tijdens zijn proefperiode. De club kijkt nu of hij in aanmerking komt voor een langer verblijf.




Tags

iorio stagespelers ingelijfd inlijven kirilenko kirill osvaldo paspoort proefperiode river rodrigo rodriguez rus testspelers unie uruguay

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje