Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV bereikt akkoord met PEC Zwolle over transfer Ryan Thomas, alleen nog medische keuring

10 augustus 2018 11:58

PSV heeft bekend gemaakt dat het een akkoord heeft bereikt met PEC Zwolle over de transfer van Ryan Thomas. Indien de Nieuw-Zeelander de medische keuring met succes weet te doorstaan zal hij een contract voor vier jaar tekenen in Eindhoven.

Aangezien PEC Zwolle later vandaag al voor de competitie speelt is besloten om de transfer nu al bekend te maken, ondanks dat het nog niet helemaal rond is. "De afwezigheid van Thomas zou leiden tot speculatie en daar is niemand bij gebaat. Dan kiezen we liever voor openheid," zo geeft interim technisch manager John de Jong aan, die blij is met de komst van Thomas. "Ryan is een typische verbindingsspeler op het middenveld. We volgen hem al langere tijd. Hij is klaar voor een stap omhoog."

De 23-jarige middenvelder kijkt er naar uit om bij PSV te gaan spelen. "Ik denk dat het tijd is om de volgende stap in mijn ontwikkeling te zetten. Ik heb bij Zwolle ontzettend veel geleerd. Dat ik nu bij een topclub als PSV mag laten zien wat ik in mijn mars heb, is fantastisch. Hier was ik aan toe," aldus Thomas.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws